Gest suprem de iubire! Anda Călin și-a vândut casa pentru Liviu Vârciu

 Oana Pantazi
.

Liviu Vârciu s-a apucat de făcut filme, însă, pe parcurs, a constatat că este o întreprindere extrem de riscantă și mare consumatoare de bani. Artistul a primit un ajutor nesperat chiar de la iubita lui, Anda Călin, care și-a vândut casa pentru el!

Prima peliculă a lui Liviu Vârciu în calitate de producător se numește Zăpadă, ceai și dragoste, artistul fiind și actor în propriul film. 'Am zis să fac și eu o comedie despre ceva să nu câștig niciun ban. Este o poveste foarte haioasă', declara la un moment dat artistul, iar cuvintele sale s-au dovedit profetice… Asta deoarece, pe parcurs, Liviu, unul dintre producătorii filmului, a constatat că bugetul de 100.000 de euro s-a dovedit neîndestulător, fiind nevoit să se împrumute. Drept urmare, iubita lui, Anda Călin și-a vândut casa!

„Mi-a demonstrat dragostea ei”

Invitat la XtraNight Show, Liviu Vârciu a povestit prin ce a fost nevoit să treacă în încercarea de a produce acest film, care aproape l-a lăsat falit. „Toți prietenii mei mi-au spus: Băi, nu-ți băga banii în film!”, a recunoscut artistul, care a mărturisit apoi că iubita lui și-a vândut casa pentru ca el să poată reuși să ducă proiectul mai departe!

„Și-a vândut casa ca să nu mai aibă unde să plece, tu crezi că eu sunt nebun la cap?!. Nu, glumesc, ea știe că glumesc… Mă ajută, doar nu o ajut numai eu! Trebuie să fim împreună toți. A făcut un gest mare, mi-a demonstrat dragostea ei mai mult decât că mi-a dăruit un copil superb. A făcut treaba asta pentru că a văzut că eram disperat și eram terminat. Mi-era rușine de toți prietenii mei pe care i-am băgat în filmul ăsta și nu aveam cum să-i plătesc, nu mai aveam variantă”, a mai spus Liviu, declarând că, deși are credite aproape de la 16 ani, niciodată nu s-a întâlnit cu o asemenea situație.

Cine ia bilet primește o shaorma!

Dan Capatos, mai în glumă, mai în serios, a făcut un apel la telespectatori să meargă la film – care va avea premiera în martie -, pentru că Liviu Vârciu are nevoie de cel puțin 200.000 de spectatori  „ca să nu ajungă pe drumuri”.

Actorul și, mai nou, producătorul a îndemnat oamenii să meargă la filme românești și în special la filmul lui, venind în premieră și cu o surpriză pentru spectatori  – toți cei care vor cumpăra bilet vor putea apoi, prezentându-l, să primească o șaorma, promisă de unul dintre prietenii lui Liviu. Pe scurt, o masă gratuită și o comedie spumoasă e un fel de win-win situation!

Foto: Instagram

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton