A semnat cu Pro TV! După ce a jucat într-un show la Antena 1, actorul Șerban Pavlu va apărea în serialul Vlad

 Pirvu Cristina
.

Șerban Pavlu, cunoscutul actor din producțiile: „Umbre', „Aferim' sau „Două lozuri', îl va interpreta pe Cazimir, un personaj misterios care apare și tulbură toate piesele de pe tabla de șah în serialul Vlad: „Am fost mâna dreaptă a lui Cezar cât a fost la pușcărie. După ce a ieșit, Delia a început să-l monteze împotriva mea.'

„I-a pistolul de la capul ei. Vă omor pe toți!', le va spune controversatul personaj lui Vlad, Leo și Ștefan atunci când aceștia vor încerca să afle informații de la el. Cazimir le va dezvălui celor trei vechi prieteni lucruri importante din trecutul lui Cezar, dar și amănunte din planul inginerului de răzbunare – totul în timpul unor discuții tensionate, sub amenințarea armelor.

Situația în familia Deliei și a lui Cezar se complică din ce în ce mai tare, iar cu fiecare pas pe care-l fac în numele răzbunării se apropie și mai mult de pericolul care îi pândește. Oamenii dragi lor sunt ținta dușmanilor care se adună din vechi războaie neîncheiate și vor să-i atace acolo unde îi doare cel mai rău: eliminându-i pe Iulia și Vlad.

Cazimir si StefanCazimir si Stefan

Șerban Pavlu a avut în trecut cu contract cu Antena 1. Aceasta a jucat în „Puii mei” alături de Mihai Bendeac.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton