George Ivașcu împlinește astăzi 55 de ani. Actorul din serialul Clanul dezvăluie detalii din noul sezon: „Pot să spun, în premieră, că surpriza cea mare este...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

George Ivașcu împlinește astăzi 55 de ani. Îndrăgitul artist, care joacă rolul lui Pelicanul din Clanul, serialul de la PRO TV, spune că personajul lui are un instinct de supraviețuitor. Iată ce mai spune actorul despre rolul din faimoasa peliculă, dar și despre dificultățile de pe platoul de filmare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

George Ivașcu împlinește astăzi 55 de ani. George Ivașcu își serbează azi, 15 februarie, ziua de naștere. Actorul din serialul Clanul de la PRO TV împlinește vârsta de 55 de ani. Într-un interviu pentru viva.ro, vedeta vorbește despre rolul din serial și dificultățile pe care le-a întâmpinat pe platoul de filmare. Iată ce surpriză le pregătește telespectatorilor în noul sezon, alături de colegii săi de breaslă.

230231_10150165857526216_3061054_n230231_10150165857526216_3061054_n

Citește și: Lecția de viață primită de George Ivașcu de la Dem Rădulescu în studenție: „S-a uitat așa înțelept la mine”

Citește și: George Ivașcu a aflat din presă că soția vrea să divorțeze: „Într-o duminică mă trezesc cu un telefon și…”

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman, primele declarații despre nuntă: „Căsnicia e importantă. Cred că asta e miza. Una fericită'. Ce spun despre copii / EXCLUSIV

Citește și: „Am avut și falimente, și încasări mari. Atunci când am fost la pământ…'. Prin ce greutăți a trecut Jorge în carieră / EXCLUSIV

George Ivașcu împlinește astăzi 55 de ani

George Ivașcu a mărturisit într-un interviu pentru viva.ro că rolul pe care îl joacă în serialul Clanul, de la Pro TV, a devenit mai simplu, abia după ce s-a obișnuit cu ce era mai greu. Îndrăgitul actor a declarat că a fost surprins de evoluția personajului pe care îl interpretează, care are un instinct de supraviețuitor.

'A devenit mai ușor, pentru că am început să mă obișnuiesc cu ce era mai greu. Și anume cu acest fel de a vorbi invers de cum se vorbește. Pelicanul e un personaj care are doza lui de dramatism, dar în același timp și de ridicol. Are un instinct de supraviețuitor care tot timpul îl face să caute soluții și lumea spune: 'Ăsta nu are cum să iasă din situație'. Și, totuși, iese din toate problemele. Și pot să spun, în premieră, că surpriza cea mare este aceea că și noi am fost surprinși de evoluția personajelor noastre. Nu am știut unde se duc personajele noastre, nu am putut anticipa la început, ce mi se întâmplă în episodul 7 sau 8. Deci va fi categoric un sezon plin de suspans și de imprevizibil', a declarat George Ivașcu, pentru viva.ro.

George Ivașcu: „Suntem ca o familie'

George Ivașcu susține că în echipa alături de care joacă în Clanul se simte ca într-o familie. Actorul recunoaște însă că au întâmpinat și dificultăți, cum ar fi filmările exterioare.

„Suntem ca o familie. Asta este absolut minunat, că în ciuda dificultăților, cum a fost de exemplu filmările exterioare. Pe frigul acesta am avut filmări noaptea și a fost umezeală. Între noi s-a creat o relație atât de frumoasă și de specială, indiferent că e vorba de noi, actorii, dar în primul rând cu echipa, de la make-up la cameraman, director de imagine sau regizori. Și ne înțelegem foarte, foarte bine. Și de aceea, probabil, în spatele acțiunii se simte că ținem mult la ceilalți și ne ajutăm foarte tare. E o stare foarte bună', a mai declarat George Ivașcu, pentru viva.ro.

George Ivașcu: 'Sunt nopți întregi de filmat'

George Ivașcu are un program destul de încărcat. Întrebat dacă mai are timp și pentru altceva, spune că, în această perioadă, în afară de timpul alocat meseriei, este mai greu să facă și altceva.

'Acum, pe perioada filmărilor nu, pentru că sunt nopți întregi de filmat, zile cumulate cu nopți și bioritmul tău e schimbat, dar am scos o nouă premieră de teatru, numită 'Prieteni la cuțite'. Apoi, tocmai ce am terminat sesiunea cu studenții la facultate. Așadar, am un program destul de plin, ceea ce mă bucură cel mai tare. Dar făcând parte din acest proiect, din Clanul, timpul este alocat și limitat. Am de învățat textul, îmi ocup timpul cu filmările care sunt câte 12 ore pe zi, uneori', a mai declarat George Ivașcu.

'Pelicanul presupune multă experiență, pentru că e un rol de compoziție. Nu e un rol de care să spui așa e el, doar îi zici să spună vorbele și atunci e mult de lucru și la felul lui de a se comporta, al limbajului pe care îl abordează… E total diferit de mine. E atipic și pentru celelalte personaje, adică e Pelicanul', a mai spus George Ivașcu.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton