"De doi ani mănâncă banii copiilor mei". Claudia Pătrășcanu nu se sperie că a dat-o Bianca Drăgușanu în judecată și că îi cere daune morale de 100.000 de euro

 Dumba Gabriela
.

Claudia Pătrășcanu nu se sperie că o dă în judecată Bianca Drăgușanu și îi urează „Drum bun până la Constanța”. Cântăreața, care se află de mult timp în scandal cu tatăl copiilor ei, Gabi Bădălău, actualul iubit al Biancăi, spune că are responsabilități mai mari decât să se plimbe în sălile de judecată, asta fiind o ocupație a celor care nu au altă treabă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu vor fi pentru prima dată față în față pe data de 1 martie, asta după ce blonda a dat-o în judecată pe fosta soție a lui Gabi Bădălău pentru defăimare. La rândul său, și Claudia o informează că trebuie să se aștepte la o citație, de asemenea pentru defăimare. Se pare că Bianca Drăgușanu vrea să îi ceară daune morale de 100.000 de euro.

bianca-dragusanu-si-gabi-badalau-3bianca-dragusanu-si-gabi-badalau-3

Claudia Pătrășcanu, reacție când a aflat că Bianca Drăgușanu o dă în judecată

Bianca Drăgușanu nu doar că ar fi fost denigrată de către cântăreață, așa cum a afirmat, dar ar fi pierdut și mai multe contracte de imagine în urma acestui scandal, contracte în valoare de zeci de mii de euro. Astfel, ea a decis să-i deschidă proces Claudiei Pătrășcanu, dar situația nu o sperie pe cântăreață.

'Drum bun până la Constanța. Oricine în zilele noastre de acum poate să deschidă un proces, important să ai dovezi pentru a deschide un proces, dovezile contează. Grijile mele sunt altele, copiii mei, activitatea mea, eu am treabă, nu stau. Eu chiar am treabă serioasă.

Am alte priorități în viață și treburi serioase, ăștia care nu au treabă, să deschidă procese. Eu am multe responsabilități', a spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

Citește și: Câți bani s-au strâns la nunta lui Armin Nicoară și a Claudiei Puican:„Mama a luat plicurile. Nu m-am dus să…’

Citește și: Vila lui Catrinel Sandu din Florida a fost lovită de uraganul Ian. Cu ce pagube s-a ales:„S-a zguduit casa din toate balamalele’

Citește și: Cum se descurcă actrița Cristina Deleanu și Eugen Cristea la pensie:'Când ești foarte sărac, din ce să pui deoparte?'

Claudia Pătrășcanu i-a mai transmis un mesaj zilele trecute actualei iubite a lui Gabi Bădălău.

'Acum nu prea îi mai dă Bădălău bani și s-a gândit să ia de la mine? Pai cum facem….. că de 2 ani mănâncă banii copilașilor mei și e deranjată chiar și de școala lor pe care o plătește Bădălău. Să se abțină de la șărlătanii pentru că nu mi-e frică mie de amenințările ei și să-și miște fundul ăla umflat în instanță mai bine!

Și să nu mai dea articole despre persoana mea cu atâta tupeu fără sa se gândească că într-o instanța trebuie sa vii cu dovezi concrete, martori care sa spună adevărul. Ea mai întâi trebuie să arate în toată presa pentru că altfel nu se simte bine. Fără presă cine mai știe de ea?', a spus Claudia Pătrășcanu despre Bianca Drăgușanu.

Și Claudia Pătrășcanu o dă în judecată pe Bianca Drăgușanu!

Și Claudia Pătrășcanu spunea acum ceva timp că îi va cere daune morale Biancăi Drăgușanu pentru tot ceea ce a afirmat despre ea.

'Va trebui să demonstreze în instanță cu ce drept mi-a adus acuzația unei boli psihice, căci pentru acest lucru, repet, îi vor cere daune morale. I-am rugat, atât pe el cât și pe ea, să înceteze cu jignirile și defăimarea imaginii mele, cu abuzul emoțional asupra copiilor mei, dar am înțeles că trebuie să merg în instanță pentru a-i liniști pe acești oameni care s-au pus iar împotriva mea și nu-mi dau liniște atât mie, cât și copiilor', a mai spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton