George Clooney și Amal, apariție elegantă în Los Angeles. Toți și-au îndreptat privirile către silueta ei

 Pirvu Cristina
.

George Clooney și Amal au participat recent la un eveniment în Los Angeles. Cei doi au atras toate privirile, iar fotografii au reușit să îi surprindă în cele mai inedite ipostaze. Deși are doi copii, Amal are o siluetă de invidiat. 

Formează unul dintre cele mai vânate cupluri la nivel internațional. El, râvnit burlac, a frânt inimile multor femei, iar ea, avocat cunoscut, a scos din închisoare multe persoane. Împreună reușeșc să atragă toate privirile atunci când participă la evenimente, exact așa cum s-a întâmplat și recent, în Los Angeles.

Cei doi au apărut pe covorul roșu, el a purtat un costum elegant, iar ea o rochie verde, scurtă, cu picioarele la vedere. Toate aparatele de fotografiat, dar și privirile celor prezenți s-au îndreptat către silueta lui Amal. Arată incredibil de bine mai ales că este mămică. Are picioare lungi, subțiri și tonifiate.

Ce dietă ține Amal Clooney

O sursă apropiată avocatei a dezvăluit pentru revista „Heat care este secretul doamnei Clooney, potrivit Mirror.

„O dietă specială pe bază de peşte mediteraneean. Mănâncă peşte de două ori pe zi (…) „Micul dejun este de obicei format din supă de alge marine şi câteodată un ou fiert, iar pentru masa de prânz şi cină, Amal mănâncă peşte şi năut, plus hummus pe biscuiţi din grâu integral. (…)  Merge câte o oră în fiecare zi, împreună cu 20 de minute de ridicare de greutăţi în unele zile şi 30 de minute de Pilates în celelalte zile”.

Amal și George ClooneyAmal și George Clooney

Cine ar putea fi nașii copilului lui Meghan Markle și al Prințului Harry

Primul copil al Ducilor de Sussex i-a făcut să fie mai fericiți ca niciodată. Anunțul despre venirea pe lume a bebelușului a fost făcut pe pagina oficială de Instagram a lui Meghan Markle și a Prințului Harry. Nu s-a știut nicio clipă ce sex are copilul celor doi, deși mulți pariau că va fi fetiță și o va chema Diana.

În presa internațională au apărut informații despre nașii copilului lui Meghan Markle și al Prințului Harry. Se pare că George și Amal Clooney se află printre cei care ar putea să fie nașii micuțului.

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton