Viitorul sună bine pentru fiica lui Virgil Ianțu. Ce face Jasmina la doar 14 ani | EXCLUSIV

 Stamen Diana
.

Virgil Ianțu are o familie extrem de frumoasă, iar la doar 14 ani, fiica lui, Jasmina, este plină de surprize. Adolescenta are o mulțime de planuri și nu ar spune nu televiziunii. Deși tatăl ei este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori, Jasmina este atrasă de alt domeniu.

Jasmina nu apare des la TV, merge la școală, se bucură de adolescență și este fericită că este fiica lui Virgil Ianțu. Tinerei i-ar plăcea să cânte, însă moda o atrage mai mult. Am întrebat-o pe Jasmina cum este să fie fiica lui Virgil Ianțu.

'Este obișnuit. E foarte bine, evident. Nu mă oprește lumea pe stradă. Nu încă! Poate dacă o să fac ceva mai târziu sau o să încep să cânt… Mă gândeam să cânt, dar poate o să merg pe partea asta de modă. Mă gândesc. Nu știu deocamdată.', ne-a spus fata prezentatorului TV.

La doar 14 ani, Jasmina este îndrăgostită de modă și îi place să facă haine. Fata lui Virgil Ianțu coase hainele, le taie și le modifică după bunul ei plac.

'Mă pasionează să mă îmbrac. Îmi place să îmi creez singură anumite haine. Le fac singură. Le cos, le tai, le fac. M-am gândit să fiu designer sau poate model. Mai am timp să mă gândesc. (…) Îmi place foarte mult să cânt, dar nu o fac pentru că îmi este rușine. Îmi mai place și să dansez.', a spus Jasmina.

Fiica lui Virgil Ianțu are 14 ani și mai are foarte puțin timp până când va merge la liceu. Adolescenta nu este hotărâtă ce liceu să urmeze, deși și-ar dori să meargă și la un liceu în străinătate.

'Mă gândeam să merg la liceu în străinătate, dar este mai complicat. Deocamdată mă gândesc să rămân aici. Chiar nu știu ce și unde o să fac. Mai am puțin într-adevăr. Mă atrage lumea televiziunii. Îmi place arta. Mi se pare cam dificil să fii prezentator TV', mai declarat Jasmina Ianțu.

FOTO: Facebook, arhiva VIVA!

Virgil Ianțu și JasminaVirgil Ianțu și Jasmina

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton