George Clooney admite că e „înfricoșător” să crească gemeni la 56 de ani

 Oana Pantazi
.

George Clooney este tată de aproape trei luni, dar încă mai are emoții în privința gestionării noii sale vieți, eladmițând că e „înfricoșător' să crească gemeni la 56 de ani. Din fericire, faptul că o are pe Amal alături, care e mult mai pricepută la schimbarea scutecelor ca el, e o mare ușurare pentru actor.

 

Vezi și: Andreea Marin, vedeta copertei Viva! de septembrie: „E probabil cea mai modernă, incitantă, futuristă ședință foto pe care am făcut-o”

Vedetă sau nu, statutul de părinte, în afara bucuriei nemărginite, vine la pachet și cu o mulțime de griji și de probleme. Fie că ai 20, fie 50 de ani, schimbatul scutecelor, băița zilnică, hrănitul bebelușilor la ore fixe și colicii bebelușului tău pot deveni, în scurt timp, motiv de îngrijorare, dar și de depresie. În cazul lui George Clooney, care a devenit tată la 56 de ani, grijile sunt duble, pentru că el și Amal (39) au devenit de curând părinți de gemeni, micuții Ella și Alexander venind pe lume în luna iunie. Actorul a vorbit recent despre viața de proaspăt părinte, pentru Associated Press, de la reședința sa de pe Lacul Como, Italia.

 

 

Clooney a început discuția prin a-și descrie starea actuală, și a făcut-o cu mult umor: „Acum trebuie să-mi curăț urmele de vărsătură de pe frac. Înainte erau urmele mele, acum sunt ale gemenilor. Așa că totul funcționează. Apoi a continuat, parcă pentru a nu-i descuraja pe cei care sunt gata să renunțe la comoda viață în doi: „Chiar în momentul ăsta, jobul meu constă în a le schimba scutecele și a-i plimba puțin. Chiar nu mă gândeam că la 56 de ani voi deveni tată de gemeni. Nu vă faceți planuri! Pur și simplu, întotdeauna trebuie să vă bucurați de ce vi se întâmplă.'

Citește și: Melania Trump, din nou în atenția publicului. A mers în Texas, statul devastat de uraganul Harvei, pe tocuri – FOTO

Citește și: Kate, Ducesa de Cambridge, va deveni mătuș! Se spune că sora ei, Pippa Middleton, e însărcinată!

Din fericire pentru George, care admite că a fi părinte nu e deloc floare la ureche, Amal este mult mai îndemânatică și îl ajută pe actor să treacă mai ușor peste șocul dublei paternități. De altfel, actorul recunoaște că soția lui se descurcă grozav și că e ca un atlet olimpic' în privința asta, în timp ce el recunoaște că, deodată, devii responsabil și pentru alte vieți, ceea ce e înfricoșător'. În ciuda faptului că declară că babysitting-ul îl epuizează adeseori, George Clooney, până mai ieri cel mai râvnit burlac al Hollywood-ului, se declară azi un bărbat împlinit și un tată fericit.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton