EXCLUSIV! Ștefan Lungu - prima declarație despre presupusa relație amoroasă cu Alexandra Dinu

 Popescu Alexandra
.

Ștefan Lungu, fostul soț al Ancăi Lungu, și Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adi Mutu, ar forma unul dintre cele mai hot cupluri din showbiz, sau cel puțin așa scrie presa tabloidă după ce cei doi au fost surprinși împreună de paparazzi.

Subiectul a creat multă vâlvă, așa că l-am contactat pe Ștefan Lungu pentru a ne oferi o declarație privind zvonurile apărute. Acesta a infirmat categoric că ar avea o relație amoroasă cu Alexandra.

„Eu cu Alex suntem prieteni buni de 18 ani, acum chiar lucrăm împreună la un proiect. Într-o primă fază, când am văzut ştirile, am zâmbit, dar e anormal ce se întâmplă. Măcar sună-mă şi informează-te înainte să publici, nu are nimeni nimic de ascuns.  Pe mine m-a şocat că toată lumea a dat ca sigură informaţia. Eu cu Alexandra ne-am văzut în urmă cu o lună, acum nici măcar nu e în ţară. Am decis în 2015 că nu vreau să mai apar public. Regret atât de mult că am fost vizibil, mi-a făcut atâta rău, încât nu mai am nevoie să apar. Şi aşa, în acest moment sunt destul de ocupat, sunt prins cu un proiect foarte mare, care va avea lansarea la finalul lui septembrie', a declarat Ștefan Lungu în exclusivitate pentru Viva.

Contactată de Viva!, Aexandra Dinu nu a putut fi găsită pentru o declarație.

Ștefan Lungu și Anca Lungu au divorțat în urmă cu câteva luni după 4 ani de mariaj. Cei doi au împreună o fetiță.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton