George Burcea și Viviana Sposub, escapadă romantică pe litoral! Cum a declarat actorul, oficial, că e îndrăgostit

 Oana Pantazi
.

Fanii îi vor împreună pe George Burcea și Viviana Sposub, dar nu numai ei… Chiar dacă a afirmat că nu a venit la Ferma să se îndrăgostească, iată că pentru George Burcea socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea de la locul faptei…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Momentul în care George Burcea și Viviana Sposub s-au sărutat pasional la Ferma va deveni, cu siguranță, unul de referință pentru show, asta cu atât mai mult cu cât, de atunci, fanii îi consideră un cuplu.

Chiar dacă la început nu au recunoscut și chiar au evitat, o vreme, să dea apă la moară cârcotașilor, în cele din urmă George Burcea și Viviana Sposub nu și-au mai putut stăpâni sentimentele, iar asta s-a văzut în timpul emisiunii. Recent însă, cei doi îndrăgostiți au fost surprinși împreună în gara din Constanța, pregătiți de vacanță, veseli, fericiți… în timp ce se sărutau.

Citește și: A murit fratele lui Florin Salam, după ce s-a infectat cu COVID-19. Ce mesaje disperate trimitea din spital înainte să se stingă din viață: 'Faceți ceva să mă scoată de aici'

„De 3 X îndrăgostit”

Pare deja un tipar, dat fiind că și soția actorului, Andreea Bălan, a fost surprinsă la mare pentru prima dată alături de Tiberiu Argint, dar ce loc mai romantic pentru un cuplu aflat la început de relație decât litoralul? Chiar dacă nu au postat deocamdată poze în doi, George Burcea a postat ulterior pe InstaStory o fotografie cu un apus de soare la mare, însoțită de o melodie de dragoste. Vivana, în schimb, nu a postat încă nicio fotografie, dar mai mult ca sigur, în ceea ce-i privește, există încă niște obligații contractuale, cât timp participă la Ferma.

George-Burcea-Viviana-Sposub-1George-Burcea-Viviana-Sposub-1

Un alt semn care i-a convins pe fanii lor că George Burcea și Viviana sposub sunt împreună a fost o fotografie în care actorul apare alături de fiica lui Clara, fotografie al cărei text a dat loc la speculații…

„De 3X îndrãgostit #ClaraMaria”, a scris George Burcea, în dreptul imaginii cu mezina lui și a Andreei Bălan.

Fanii au reacționat imediat:

„De două ori de fetițe și de… Viviana !?!? Răspuns corect, cred !.. Sunteți frumoși, separați și împreună! / E×C×V=3x îndrăgostit / Îți doresc iubirea fetițelor, o meriți din plin', a venit imediat replica fanilor.

George Burcea și Viviana Sposub evită să se afișeze în public

Povestea de dragoste înfiripată între George Burcea și Viviana Sposub la Ferma are toate șansele să continue și după terminarea show-ului, la fel ca și în cazul Brigitte și Florin Pastramă, care, între timp, s-au și căsătorit. Deocamdată însă, cei doi îndrăgostiți evită să se afișeze în public.

George și Viviana ar fi împiedicați, din cauza unei decizii venite din partea conducerii postului să apară împreună în cuplu până la finalul show-ului, conform Cancan. Ulterior, postul TV ar urma să dea lovitura cu povestea exclusivă a relației dintre ei, așadar deocamdată George și Viviana trebuie să-și țină relația începută la Ferma doar pentru ei. Chiar dacă deocamdată cei doi sunt low profile și nu au fost surprinși în ipostaze tandre, e doar o chestiune de timp până ce relația lor va deveni de notorietate.

Citește și: Nicușor Dan este noul primar al Capitalei. Gabriela Firea a pierdut la alegerile locale din 2020

Foto: Instagram, RTV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton