Elena Lasconi este noul primar din Câmpulung Muscel. Ce scor au obținut vedetele care au candidat la alegerile locale din 2020

 Cica Cristina
.

La alegerile locale din 2020, mai multe vedete au aspirat la scaunul de primar sau în consilii locale, astfel că s-au mobilizat rapid pentru a-și câștiga un loc în politică! O parte dintre vedete au obținut rezultate bune, chiar excelente. Iată ce scor au obținut!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Din showbiz au vrut să intre direct în politică. Multora nu le-a ieșit, însă s-au remarcat vedete care au obținut ceea ce și-au dorit.

De exemplu, Elena Lasconi, fosta vedetă de la PRO TV a câștigat primăria din Câmpulung Muscel. Iată care sunt rezultatele pentru vedetele care s-au înscris anul acesta la alegerile locale.

Citește și: Cine este soția lui Nicușor Dan.Mirabela Grădinaru l-a cucerit pe primarul Capitalei acum 12 ani și l-a făcut tată în campania electorală

Elena Lasconi câștigă Primăria din Câmpulung Muscel

De departe cele mai bun rezultat obținut, dintre vedetele care au participat la alegerile locale din 2020, este cel al fostei realizatoare TV, Elena Lasconi, care este noul primar al orașului Câmpulung Muscel.

A câștigat chiar detașat, impunându-se în cel puţin 17 dintre cele 19 secţii de votare din municipiu, potrivit digi24.ro.

Citește și: Averea lui Nicușor Dan.Are o mașină din 1986, un teren în Predeal și 9.000 de euro în cont

„Încă de la început am simţit biroul din Primărie. (…) Am crezut din tot sufletul şi m-am încărcat din energia oamenilor. De astăzi Primăria e a voastră', a precizat Elena Lasconi.

Florin Călinescu l-a depășit pe Călin Popescu Tăriceanu la alegerile pentru Primărie

Actorul și omul de televiziune Florin Călinescu a candidat din partea Partidului Verde. Scorul obținut a fost de 1,7%, mai mult față de fostul premier Călin Popescu Tăriceanu care a obținut 1,6% din voturile bucureștenilor.

„Mulțumesc echipei Partidului Verde pentru București și sectorul 1. Pentru entuziasm și muncă. Puteam spune că rezolvăm totul. Ar fi fost o minciună. I-am lăsat pe alții să o facă. Noi nu promitem ceva anume, dar vom încerca să rezolvăm cât mai mult. Mulțumesc și celor din țară din Partidul nostru și tuturor celor care ne-au arătat prețuirea lor. Suntem la început. Suntem un partid sută la sută european și o mie la sută românesc!”, a transmis Florin Călinescu în urmă cu câteva zile.

Citește și: Cum arăta Nicușor Dan în tinerețe. Fotografii inedite cu primarul Capitalei, de acum 25 de ani:avea părul lung și un look boem

Claudiu Bleonț a pierdut funcția de primar în Beliș

Chiar dacă candidatura actorului Claudiu Bleonț a fost primită cu brațele deschise, din păcate nu a fost votat în număr suficient de mare pentru a câștiga primăria din Beliș.

A fost susținut de PNL, premierul Ludovic Orban și primarul Emil Boc, însă, nu a fost suficient, fiind înfrânt de Viorel Matiș.

Citește și: Nicușor Dan este noul primar al Capitalei.Gabriela Firea a pierdut la alegerile locale din 2020

„Când cel mai performant primar din România, la nivel de oraș mare, îți oferă sprijinul său, asta nu poate să însemne decât un singur lucru: că proiectele gândite pentru comuna Beliș sunt valoroase și că, în echipă, pot fi realizate. Așa că îi mulțumesc sincer lui Emil Boc pentru toată susținerea, pentru disponibilitatea de a mă sfătui – Emil am atâtea de învățat de la tine și o voi face spre binele sătenilor comunei Beliș, și pentru că mi-a arătat că atunci când lucrezi în echipă nimic nu este imposibil. Așa că oameni buni haideți la vot pe 27 septembrie. Haideți să facem împreună din Beliș mândria și nu rușinea Clujului.', a transmis el pe rețelele de socizalizare cu câteva zile înainte de vot.

Adriana Bahmuțeanu și Adina Alberta au pierdut alegerile la Primăria Sectorului 1

Fosta soție a lui Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu, a candidat la Primăria sectorului 1. Alegerile au fost câștigate de Clotilde Armand, susținută de PNL, USR-PLUS, cu 47% din voturi.

„Este cel mai bogat sector al Capitalei, dar și cel mai văduvit, de asta vreau să candidez. Sunt susţinută de Partidul Ecologist Român. Lângă mine este şi președintele partidului. Am decis să candidez pentru că toţi cei care au fost până acum la sectorul 1 s-au concentrat pe probleme, nu pe soluţii. Eu vin de pe stradă, lucrez în sectorul 1, cunosc problema din interior şi al soluţiile potrivite', spunea Adriana Bahmuţeanu, când și-a anunțat candidatura.

La rândul ei, Adina Alberts, soția lui Viorel Cataramă, a obținut 1,8% din voturi.

Ilan Laufer a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

Ilan Laufer, soțul fostei partenere a lui Jorge, care s-au întors recent din Statele Unite și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. A obținut un scor extrem de mic, de 0,1%, câștigător fiind Nicușor Dan.

„Am votat cu gândul la oamenii care își iubesc cu adevărat țara. Mi-am exercitat puterea aflată în vot pentru tinerii patrioți, pentru cei care nu vor să renunțe la țara lor și pentru cei care vor să se întoarcă acasă!”, a transmis Ilan Laufer.

3.Lasconi-Elena3.Lasconi-Elena

Totuși, zilele trecute a primit o veste bună, și anume că el și soția urmează să aibă gemeni.

Tudy a pierdut alegerile la la Primăria Sectorului 6

Fostul iubit al Oanei Zăvoranu – Tudor Tim Ionescu, cunoscut mai degrabă drept Tudy și-a depus candidatura la Primăria Sectorului 6 din Capitală, însă a obținut un scor mic.

Câștigător a fost Ciprian Ciucu, susținut de PNL – USR PLUS cu 47,8%.

Cătălin Moroșanu a devenit consilier județean PNL în Galați

Cătălin Moroșanu a reușit să câștige un mandat de consilier județean în Galați din partea PNL.

Luptătorul K1 este acum consilier județean PNL în Galați, fiind cel care a deschis lista PNL pentru Consiliul Județean Galați, unde PSD a câștigat nu doar funcția de președinte, ci și majoritatea, potrivit stirileprotv.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton