George Burcea, atac subtil la adresa Andreei Bălan: „Degeaba susțin anumiți părinți că fac terapie, dacă ei sunt slabi psihic”

 Martin Lorena
.

George Burcea, atac subtil la adresa Andreei Bălan. George Burcea și Andreea Bălan ajunseseră în punctul în care să facă pace, însă ceva l-a deranjat pe actor. Acesta a postat un mesaj pe Facebook, în cadrul căruia a vorbit despre relația copil-părinte. Deși nu a oferit un nume concret, el a lăsat de înțeles că rândurile scrise fac trimitere la mama copiilor săi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

George Burcea este unul dintre cele mai comentate personaje din showbizul românesc. Acesta întotdeauna își spune punctele de vedere, chiar dacă uneori acest lucru poate atrage consecințe grave. Recent, el a publicat un mesaj lung și detaliat pe pagina sa de Facebook, în cadrul căruia a vorbit despre relația dintre copil și părinte. Actorul a avut câteva atacuri subtile în mesajul său, despre care oricine își dă seama că sunt îndreptate către Andreea Bălan.

Balan-Burcea-1Balan-Burcea-1

Acesta a vorbit despre experiența sa personală și a explicat că timp de doi ani s-a luptat cu legea și cu Andreea Bălan pentru a-și ține fetele în brațe.

„Doi ani am luptat sa le am în brațe, în pătuț, la baie seara, să le aud țipând prin casă, tropăind la ora 10 seara sau să le văd zâmbind la ora 8 dimineața când se trezesc….. Dumnezeu a făcut dreptate, căci el ține cu iubirea, cu calmul, cu omenia, cu adevărul, cu dreptatea și nu cu alte lucruri neortodoxe… sau chiar diabolice', a început el mesajul de pe Facebook.

Citește și: George Burcea, despre divorțul de Andreea Bălan:'Am încredere că va fi bine în ceea ce privește custodia'

Citește și: Bombardament la 15 km de România, în Cairaclia.Casele românilor, zguduite de unda de șoc

Citește și: George Burcea, despre divorțul de Andreea Bălan:'Am încredere că va fi bine în ceea ce privește custodia'

Citește și: Ștefan Bănică și Irina Fodor prezintă Dancing on Ice-Vis în doi, la Antena 1.

George Burcea, atac subtil la adresa Andreei Bălan

George Burcea, atac subtil la adresa Andreei Bălan. George Burcea a început mesjul de pe Facebook cu o remarcă din viața sa personală. Apoi, el a continuat făcând apel la toți părinții divorțați care îl urmăresc. Acesta a subliniat că orgoliul lor trebuie să stea departe de copii, pentru binele lor.

„Oameni buni, părinți divorțați, fiți maturi când este momentul și nu puneți orgoliul vostru mai presus de binele copiilor, căci ei nu au nicio vină. Nu vă lăsați influentați de puterea falsă pe care credeți ca o aveți, de pupatul în fund de către terțe persoane sau de faptul ca aveți bani și sunteți forță ( ca sa-l citez pe un tovaraș lăutar)', a scris el pe Facebook.

În aceeași ordine de idei, actorul a subliniat că implicarea bunicilor în viața copiilor poate avea efecte negative.

„Si mai important decât atât…( cu toata dragostea si iubirea către bunicii care au grija de nepoți), aveti mare grija la comportamentul acestora către nepoți. Ei pot avea o influență negativă asupra lor și vă spun asta din proprie experiență. E rău, e dureros și frustrant ca tu, ca părinte, sa vezi cum propriii copii sunt influentați negativ și întorși împotriva ta de o bunica sau un bunic', a continuat el.

George Burcea: „Degeaba susțin anumiți părinți că fac terapie, dacă ei sunt slabi psihic'

George Burcea a mai subliniat că există foarte mulți părinți care apelează la terapie, însă care nu reușesc să gestioneze în regulă relația cu copilul.

„Pe langă frustrare mai apare un factor foarte important sau cel mai important: sănatatea psihică a copiilor. Degeaba susțin anumiti părinți ca fac terapie de exemplu – de ,,x' ani, dacă ei sunt slabi psihic chiar și dupa acele ore de terapie', a continuat el.

Mai mult decât atât, acesta a mai punctat și că bonele nu reprezintă un beneficiu în creșterea copilului. Făcând sau nu referire la Andreea Bălan, el a subliniat că timpul petrecut cu copiii trebuie să fie calitativ și nu investit în tehnologie și social media.

„Părinti divortați, nu vă lăsați copiii pe mana a 2-3 bone, iar voi să plecați 23 h din 24, iar când veniți, în acea oră sa faceți doar poze și filmări…căci nu faceți nimic altceva decât să rupeți inimile copiiilor. Va rog. Iubirea și dreptatea vor învinge mereu. Și ca sfat…. Da, ca sfat: să știți totuși că NU contează cantitatea timpului pe care o petreceți cu copiii voștri, ci CALITATEA', a continuat el mesajul.

„Nu stați cu ei câteva zeci de minute pentru a filma și poza'

George Burcea și-a încheiat mesajul făcând referire la influența pe care rețelele de socializare o au asupra copiilor. El a mai punctat că un părinte nu trebuie să își arate relația pe care o are cu pruncul său pe rețelele de socializare, ci să petreacă timpul fizic, fără filtre și telefoane.

„Unii stau o oră, dar benefica, iar altii stau 23 toxice. Nu stați cu ei câteva zeci de minute doar pentru a filma și poza, iar mai apoi să postați pe rețele ca stați cu ei. Nu. Va rog, nu faceți asta, caci copiii suferă, iar acest lucru se vede pe ei, în ei și peste orice suflu pe care-l dau. Nu online-ul este viața noastră, ci sufletele lor, ale copiilor.

Când stați cu copiii, vă rog sa folosiți telefoanele cat mai puțin posibil…..sau aruncați-le și jucați-vă. Doar joaca și zâmbetele lor ne vor tine mereu tineri. Dragoste și zâmbete să ne fie', a spus el.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton