Cu ce îi este Delia datoare lui Dani Oțil: „Este cel mai bogat artist din România și cu toate acestea...”

 Martin Lorena
.

Cu ce îi este Delia datoare lui Dani Oțil. Dani Oțil a participat la mai multe emisiuni ale Antenei 1 în ultimele zile. Printre acestea se numără și iUmor, acolo unde prezentatorul TV a fost invitat în calitate de jurat. Înainte de a se alătura celor trei membri consacrați, soțul Gabrielei Prisăcariu a avut câteva cuvinte de spus la adresa lor. Atunci, el a dezvăluit că Delia îi este datoare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Delia este una dintre cele mai cunoscute, admirate și bine plătite artiste din România. Aceata are o carieră de invidiat, dar și o relație absolut superbă cu Răzvan Munteanu. Mai mult decât atât, cântăreața este extrem de veselă și sociabilă încât are o mulțime de prieteni, atât din showbiz, cât și în afara lui. Printre oamenii cu care ea a făcut echipă și pe care îi are la suflet se numără și Dani Oțil, care a fost invitat special la iUmor. Acesta, înainte de a se alătura la masa juriului a ținut să spună câteva cuvinte despre Mihai Bendeac, Cheloo și Delia.

deliadelia

În cadrul comentariilor făcute la adresa membrilor din juriu, Dani Oțil a dezvăluit că Delia are o datorie la el. Iată despre ce este vorba!

Citește și: Fiul lui Dani Oțil a împlinit 6 luni. Gabriela Prisăcariu:„Este foarte greu

Citește și: Cum arată și cu cât vinde Dani Oțil garsoniera în care a stat cu Mihaela Rădulescu:„În patul ăla am…

Citește și: Anamaria Prodan, declarație neașteptată despre Laurențiu Reghecampf:„Tot la noi o să se întoarcă

Citește și: Monica Gabor și Mr. Pink, primele imagini împreună, după zvonurile că s-au despărțit.Cum s-au fotografiat în avionul privat

Cu ce îi este Delia datoare lui Dani Oțil

Cu ce îi este Delia datoare lui Dani Oțil. Dani Oțil, în cadrul numărului pe care l-a pregătit pentru iUmor a spus câte ceva pentru fiecare membru al juriului. Când a ajuns la Delia, el a povestit un episod în care artista i-a cerut cu împrumut o pereche de crocși, pe care nu i-a returnat niciodată. Se pare că întâmplarea a avut loc în urmă cu 8 ani, însă prezentatorul de la matinalul Antenei 1 nu a uitat acest aspect.

„Cu Delia am fost coleg mult timp. Puțină lume știe că Delia îmi este foarte datoare. (…) Dacă adunăm banii pe care Delia i-a făcut din concerte, din drepturi de autor, din concerte, de la iUmor, X Factor, banii din criptomonedele soțului, este cel mai bogat artist din România. Cu toate acestea, se bucură la doi crocși care au costat 180 de lei. Filmam pentru „X Factor' ultima oară când mi-am văzut crocșii', a spus Dani Oțil pe scena iUmor.

La cele auzite, Delia a reacționat imediat, fără să stea prea mult pe gânduri! Aceasta și-a amintit despre ce pereche de saboți de plastic este vorba și a explicat motivul pentru care i-a cerut cu împrumut.

„Crocșii! I-am luat niște crocși, odată, pentru că eram în tocuri și nu mai puteam să merg. I-am cerut crocșii ca să ajung acasă în siguranță. Și m-a ținut minte. Erau oribili!', a declarat ea.

Dani Oțil, despre iUmor

Dani Oțil a declarat că este un mare fan al competiției iUmor. Acesta a recunoscut că își dorea de foarte mult timp să ajungă la masa juriului, iar din acest motiv a acceptat invitația producătorilor fără să stea prea mult pe gânduri. În ceea ce privește rolul său în cadrul show-ului, Dani Oțil și-a făcut propriul filtru personal prin care concurenții au fost nevoiți să treacă.

„Sunt fan iUmor, știu foarte multe numere și mereu m-am întrebat dacă aș avea ce trebuie pentru a fi la masa juriului. De aproximativ trei ani tot aștept să fiu chemat aici. Am un filtru pe care îl pun peste tot ce se întâmplă pe scenă: omul acesta dacă ar veni cu grupul meu de prieteni la cabană și ne-ar spune glume, noi am râde sau l-am da afară în zăpadă? Cred că la asta se rezumă totul', a declarat el.

Sursă foto: Captură ecran, Arhivă VIVA!, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton