George Buhnici, audiat la CNCD. Ce a declarat vloggerul despre afirmațiile controversate: "A avut o atitudine corectă"

 Laciu Andreea
.

George Buhnici s-a prezentat la a doua audiere stabilită de CNCD (Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării), după scandalul stârnit de declarațiile lui controversate. Celebrul vlogger a stârnit revolta multora în mod public, după ce a vorbit în termeni duri despre femeile cu celulită și vergeturi, dar și după ce și-a comparat soția cu o minoră.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După ce a făcut o serie de afirmații controversate la televizor, George Buhnici a avut o serie de probleme. A fost pus la zid în mod public de mai multe personalități din România, unii sponsori s-au retras, iar vloggerul a pierdut bani frumoși după ce a rămas fără aceste colaborări, iar acum a trebuit să se justifice în mod oficial în fața CNCD.

293075455_599081938244647_1584381119497706429_n293075455_599081938244647_1584381119497706429_n

George Buhnici a lipsit de la prima audiere stabilită de CNCD

Prima audiere stabilită de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a avut loc luna trecută, în data de 27 iulie. Însă, spre surprinderea tuturor, George Buhnici nu s-a prezentat. Cu toate acestea, avocata lui a solicitat să se acorde un nou termen, deoarece consecințele suferite de vlogger în urma declarațiilor respective au fost unele grave, iar acesta are nevoie de mai mult timp ca să își pregătească apărarea.

„Avocata a cerut un termen pentru pregătirea mai temeinică a apărării. Dânsa a arătat că George Buhnici a suferit consecințe grave după acest incident. Mai precis, că George Buhnici a primit foarte multe amenințări cu moartea, dar și soția sa a fost amenințată cu violul. De aceea, a solicitat să aibă mai mult timp să își pregătească apărarea', au declarat la acea vreme surse din CNCD, în exclusivitate pentru Libertatea.

Citește și: Lorena Buhnici a revenit pe Internet, la o lună de la scandalul provocat de George Buhnici. Ce imagine a postat

Citește și: De ce a refuzat Florin Busuioc propunerea de a juca în Las Fierbinți: „Nu trebuie să apar eu pentru că…'

Citește și: George Buhnici a avut un alt derapaj șocant, la adresa fetițelor de 13 ani, în trecut: „Nu e pedofilie'. Reacția lui Mircea Badea

Citește și: Ioana Popescu este însărcinată: „Sunt foarte fericită”

Ce amendă riscă vloggerul

Următorul termen pentru audierea CNCD a fost stabilit pentru data de 24 august, iar de această dată George Buhnici a fost prezent. În cazul în care se decide amendarea acestuia, vloggerul riscă o amendă între 2.000 și 100.000 de lei. Însă, în cazul fericit pentru el, poate primi doar un avertisment.

„De data aceasta s-a prezentat. Discuțiile au durat aproximativ 30 de minute, iar George Buhnici și-a cerut scuze, ne-a spus că a primit amenințări cu moartea atât el, cât și soția lui. A avut o atitudine corectă la audieri. Verdictul va fi dat la începutul lunii septembrie', au explicat surse din cadrul CNCD pentru Libertatea.

Ce declarații controversate a făcut despre femei

Buhnici a șocat o țară întreagă, după ce le-a criticat la TV pe femeile care vin pe plajă având celulită și vergeturi. De parcă aceste afirmații nu erau de ajuns, el a continuat și a comparat-o apoi pe soția lui, Lorena, cu o minoră.

„Venim la mare ca să vedem piele. Aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce?

Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim. Ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare! (…) Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele”, a declarat atunci Buhnici.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton