Începe liceul alături de epantofi.ro

 advertising.ringier
.

Odată cu venirea toamnei, noi tendințe și evenimente își fac apariția. Primul pe listă este, bineînțeles, începutul anului școlar. Momentul în care mulți tineri încep o etapă nouă a vieții, iar alții își continuă parcursul foarte bine stabilit. Astfel, epantofi.ro a creat o campanie denumită 'Back To College', unde liceenii sunt în centrul atenției. În următoarele rânduri ai ocazia să descoperi tendințele cele mai în vogă atunci când vine vorba de ce se poartă și cum se poartă la liceu. 

Moda retro – continuând linia tendințelor din vara acestui an, influențele 90ciste se remarcă în continuare. De la revenirea culorilor îndrăznețe precum albastrul electrizant sau rozul viu, la imprimeuri și combinații care mai de care unice. Un exemplu potrivit este reprezentat de sneakerșii de la Vans, care jonglează cu reinterpretări interesante ale emblematicului Sk8-Hi. 

Seriale drept inspirație – odată cu începutul vacanței, tinerii s-au bucurat de fiecare sezon nou și serial care a apărut în vara anului 2022. Noutatea este că serialele au devenit trendsetters în materie de îmbrăcăminte și încălțăminte în rândul liceenilor. Un bun exemplu este serialul 'Stranger Things'care a repus în scenă outfit-uri și accesorii de mult uitate. O piesă parte din astfel de look-uri sunt sneakerșii de la New Balance, care pe lângă culorile puternice, aduc și a dad sneakers prin aspect, fiind exact conform tendințelor actuale. 

Accesorii îndrăznețe – pentru a fi în ton cu stilul 90cist și viziunea reinterpretată a pieselor vestimentare, accesoriile stau la baza unei ținute complete pentru începerea liceului. De la rucsacii cu o funcționalitate ridicată, până la bucket hats-urile și șepcile cool, Adidas este câștigătorul acestei categorii. 

Nu în ultimul rând, epantofi.ro își extinde campania și către copiii care vor începe grădinița sau școala gimnazială, pregătind astfel o serie de articole vestimentare, încălțăminte și accesorii dedicate lor. 
Lasă-ți creativitatea stilistică liberă și începe să cauți inspirație pentru viitoarele ținute ale toamnei. Tot ce trebuie să faci este să accesezi epantofi.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton