Gemenele Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea au împlinit 4 ani: "Mărțisoarele noastre". Cum arată micuțele

 Radulescu Ruxandra
.

Gemenele Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea au împlinit 4 ani. Pentru Valentina Pelinel și Cristi Borcea, ziua de azi este una extrem de specială, întrucât fetițele lor gemene, Rania și Indira, împlinesc patru anișori. Cristi Borcea are trei copii cu Valentina Pelinel, cel mai mare fiind Milan, despre care afaceristul a recunoscut că a fost conceput prin fertilizare în vitro. Gemenele au venit pe lume în 2019, iar azi Valentina Pelinel a postat o imagine adorabilă cu cele două și le-a transmi un mesaj special.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Gemenele Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea împlinesc 4 ani. Valentine Pelinel și Cristi Borcea sunt mândrii părinți a trei copii, fiul lor Milan și mezinele gemene, Rania și Indira, care pe 1 martie împlinesc patru ani. Valentina Pelinel a dat naștere micuțelor în 2019, iar astfel familia lor a devenit completă. Pelinel și Borcea le răsfață foarte mult pe Rania și Indira, iar ziua de 1 martie este un moment de celebrare în familie. Pelinel a postat o imagine superbă cu cele două prințese în care se poate vedea cât de mari au crescut.

screenshot_20230301_010733screenshot_20230301_010733

Valentinei Pelinel și Cristi Borcea celebrează ziua de naștere a gemenelor, Rania și Indira

Valentina Pelinel a fost unul dintre cele mai de succes modele, dar din momentul în care s-a căsătorit cu Cristi Borcea s-a dedicat exclusiv familiei și celor trei copii, pe care îi are cu acesta. Astăzi, 1 martie, gemenele Rani și Indira împlinesc 4 ani, iar părinții lor vor ca cele două să aibă o zi de naștere de neuitat.

La multi ani, Rania și Indira! „Mărțisoarele' noastre împlinesc azi 4 ani', a scris Valentina Pelinel pe rețelele de socializare.

Citește și: Ce se întâmplă între Cristi Borcea și Valentina Pelinel, după 4 ani de mariaj: „Trebuie să mă delimitez și să găsesc starea necesară”

Citește și: Cum a început relația dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Ce relație are afaceristul cu familia ei:„Am ales să urmez calea inimii / EXCLUSIV

Valentina Pelinel: „Una dinte fetițe e mai năzdrăvană”

Valentina Pelinel este încântată de rolul de mamă și se simte cea mai fericită femeie de când aceștia au apărut în viața ei. Soția lui Cristi Borcea a povestit că fiicele și băiețelul ei, Milan, au personalități diferite, una dintre fetițe fiind cea mai năzdrăvană. Pelinel a mărturisit și că Borcea este un tată bun și răbdător.

Citește și: Oana Matache susține că a fost hărțuită de un membru al familiei, acum câțiva ani: „M-a apucat de fund și mi-a zis…'

„Milan e foarte liniștit și cuminte, nu e el cel năzdrăvan! Una dinte fetițe e mai năzdrăvană, Rania! Eu sper să nu avem probleme cu ea, eu iau partea bună a lucrurilor! Sper să fie îndrăzneață și să se descurce în viață. Rania e lipită de mine, Indira este în lumea ei și este mai înspre tati. Am învățat de la copiii mei să fiu mai tolerantă. Nu aveam atât de multă răbdare. Nici măcar nu ridic glasul în fața lor. Vreau să crească frumos și armonios. Cristi nu are răbdare de fel, dar cu copiii e altfel'., a mai adăugat Pelinel pentru Click.ro.

Cristi Borcea a declarat, recemt, că soția sa, Valentina Pelinel, a apelat la fertilizare în vitro pentru a rămâne însărcinată. Valentina Pelinel a apelat la medici pentru a o ajuta și a făcut fertilizare in vitro la o clinică din România.

„Da, o să spun pentru prima dată că am apelat la fertilizare. Restul speculaţiilor n-au o bază reală, ştiu că au existat multe scenarii atunci. Nu ştiu de ce, pentru mulţi, fertilizarea este un subiect tabu, pentru că aceasta este o cale de a ne împlini visul de a fi mame.” a declarat Cristi Borcea, în cadrul unui podcast.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton