Gabi Jugaru a suferit o criză renală, în timp ce se afla în trafic: "M-a luat salvarea din benzinărie, nu puteam nici să vorbesc"

 Dumitrache Laura
.

Gabi Jugaru a suferit o criză renală, în timp ce se afla în trafic. Gabi Jugaru, cunoscut ca fiind „Regele farselor', a trecut printr-un moment cumplit miercuri. Acesta se confruntă cu probleme de sănătate, iar în timp ce se afla la volanul mașinii sale, a suferit o criză renală. Jugaru a reușit să staționeze și a sunat imediat la urgențe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Gabi Jugaru a suferit o criză renală, în timp ce se afla în trafic. Gabi Jugaru a trecut prin momente dificile. Actorul a chemat salvarea într-o benzinărie după ce a acuzat stări de rău. Jugaru se afla în trafic, suferind o criză renală. Actorul a fost luat cu ambulanța și transportat la Spitalul Militar din București.

gabi jugarugabi jugaru

Actorul se afla în mașină când i s-a făcut rău. Speriat, acesta a reușit să staționeze la o benzinărie și a sunat de urgență la 112. Gabi Jugaru se confruntă cu probleme de sănătate grave.

Citește și:Cine este Gabi Jugaru. A fost poreclit „Regele farselor”

Citește și:Cum a ajuns Gabi Jugaru de la Pro TV să curețe mașinile vedetelor Antena 1: „Face treabă bună'

Citește și:Ce obicei au Adriana Iliescu și fiica ei, de 1 și 8 Martie: „Dacă aveam bani, mergeam la o terasă și…'

Citește și:„Nu mai puteam să merg, am fost toată vânătă”. Elena Cârstea a suferit un AVC, înainte de a împlini 61 de ani. Cum se simte acum

Gabi Jugaru a suferit o criză renală, în timp ce se afla în trafic

Gabi Jugaru este poreclit „Regele farselor', acesta făcând în trecut numeroase farse vedetelor din România. Recent, actorul a trecut prin momente cumplite după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla la volan. Gabi Jugaru a povestit că se îndrepta spre casă când a simțit că i se face rău. Speriat, acesta a staționat într-o benzinărie și a sunat de urgență la 112. Actorul abia mai putea vorbi. Jugaru a dezvăluit că a suferit o criză renală.

„Ieri, în timp ce mă aflam la volan, în zona Trafic Greu, și mă grăbeam să duc mâncare caldă, acasă, mi s-a făcut brusc rău. Am simțit o slăbiciune, am crezut că leșin, nu mai aveam control asupra mea, tremuram, aveam frisoane, curgeau transpirațiile pe mine, și simțeam o durere puternică lombară.Pot spune că simțeam că mă topesc la volan. Am apucat doar să parchez într-o benzinărie. De acolo, am sunat la 112, dar nu mă înțelegeau foarte bine, pentru că nu puteam nici să vorbesc, deși eram conștient', a spus actorul pentru impact.

Gabi Jugaru: „M-a luat salvarea din benzinărie”

Jugaru a sunat de urgență la 112, iar o echipă de paramedici au venit în benzinăria unde se afla actorul. Ulterior, medicii i-au stabilit diagnosticul și l-au transportat la Spitalul Militar, din Capitală.

M-a luat Salvarea din benzinărie, a venit foarte repede. Am fost dus la Urgență, la Spitalul Militar, mi-au dat medicii niște pastile, mi-au făcut și o perfuzie, cu ceva paracetamol. Nu știau exact ce am, la ecografie nu se vedea nimic, în zona rinichilor, mai făcusem o ecografie și acum o săptămână și, tot așa, nimic.Dar, după ce mi-au făcut și un CT (tomografie computerizată) s-a văzut firicelul de nisip, care a pornit pe uretră și care mi-a cauzat acele dureri infernale. Mi s-a dat tratament pentru acasă, plus ceaiuri, pentru a elimina nisipul.M-au întrebat și dacă am nevoie de concediu medical, dar am refuzat. Vă recomand tuturor să mergeți la medic și să faceți toate analizele, că, uite, nu știi când ți se face brusc rău și nici nu știi ce ar putea fi', a mai spus Gabi Jugaru.

Gabi Jugaru își dorește să revină în televiziune

Actorul Gabi Jugaru a avut mare succes cu emisiunea „Jugaru Shukaru', la PRO TV, până în anul 2010. De asemenea, acesta a avut și show-uri la Național TV, până în 2017. Jugaru a declarat că își dorește să revină în televiziune.

O să revin pe micul ecran, cu o nouă emisiune, când o să mi se ceară. Nu există zi în care să nu fiu oprit pe stradă, oriunde m-aș duce, la piață, la mall, să nu fiu oprit și să mă întrebe lumea când revin. Din păcate, nu există oferte din partea televiziunilor. După ce am încheiat contractul cu PRO, și am lucrat și la Național TV, am mai avansat proiecte la trustul Intact, din nou la PRO TV, la Kanal D… Dar, mi s-a spus așa: „Măi, Gabi, noi vrem ceva mai cu intrigă, mai cu scandal!', declara Jugaru in urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton