Garofița Gog și Adrian Adam Szakaci, cuplul care a venit să se dueleze la Chefi la cuțite

 Lupescu Anca
.

Garofița Gog și Adrian Adam Szakaci sunt un cuplu, dar asta doar în viața privată, pentru că în bucătărie sunt dușmani. Garofița este din Cluj și a venit la Chefi la Cuțite pentru a îi impresiona pe cei trei chefi. Este bucătar de zece ani și a venit la show-ul culinar pentru o nouă provocare. Alături de ea a venit și iubitul ei, Adrian Adam Szakaci, care are aceeași pasiune ca și ea. Cei doi au concurat în sezonul 8 al Chefi la cuțite și cu toate că sunt iubiți, în bucătărie devin rivali.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

„De gătit m-am apucat mai serios când am divorțat și am plecat la oraș cu copilul meu. 16 ani am fost căsătorită și eram singura cu venit, după un an am început certurile. Soțul meu nu avea nicio responsabilitate pentru familie. Am fost jignită și după 16 ani, mi-am luat copilul și am plecat. După atâția ani când nu mai speri la nimic (..) cine spune asta se înșeală amarnic. După eșecul în căsnicie mi s-a întâmplat ceva ce nu am crezut că o să mi se mai întâmple în viața asta. Că o să ajung să fiu cu cineva. Practic am reînviat. Ne certăm foarte mult pentru gătit', spune Garofița.

„Ne-am cunoscut anul trecut la un show culinar. M-a cerut în căsătorie de mai multe ori. Îi spun zilnic că nu o să fiu pregătită pentru asta. M-am atașat mult de el (..) O să fiu alături de el și el alături de mine', a spus Garofița.

img-1-5img-1-5

Citește și: Andreea Mantea nu mai prezintă Puterea Dragostei. Cine i-a luat locul vedetei în emisiunea de la Kanal D: ‘A fost o perioadă foarte intensă’

Ceafă țigănească cu cartofi copți la cuptor. Parcă am început să gătesc de cinci minute și a trecut aproape o oră. Nu cred că o să ajung la nivelul lui, dar am învățat multe de la el.

Cei doi sunt iubiți, dar rivali în bucătărie

„Fluturași în stomac, transpirația rece pe spate. Eu nu i-am plăcut ei deloc. A zis arogant, încrezut. Foarte hotărâtă, foarte ambițioasă. De acolo discuții p Facebook și s-a legat. Când ne-am sărutat prima oară a fost gata. Garofița chiar dacă e jumătate cât mine mă completează pe jumate. Fericirea ei e fericirea mea (..) Spun doar că verighetele sunt negre. Dacă ea o să ia cuțitele și eu nu, o să gătesc eu o lună de zile. Aș face compromisuri ca să meargă ea mai departe', a spus iubitul Garofiței, Adrian Adam Szakaci.

Citește și: Andreea Mantea, prima imagine cu iubitul. Au o relație de 5 ani, dar nu l-a arătat niciodată până acum

„Arată foarte bine ce a făcut ea. Eu știu că ea se pricepe la plating', a spus Adrian Adam Szakaci.

Verdictul chefilor

În ce privește preparatul Garofiței, cei trei chefi au fost impresionați de preparatul făcut de femeie. Ea a obținut toate cele trei cuțite, spre surprinderea ei. Femeia este bucătar în Zalău și gătește pentru angajații de la compania de anvelope Michelin, acolo unde gătește pentru mai mult de 1000 de oameni.

'Suntem 30 de oameni în bucătărie, dintre care cinci bucătari. Gătim pentru 1200 de oameni zilnic', a spus ea.

S-a speriat atunci când chef Dumitrescu a întrebat-o dacă ea crede că poate impresiona cu o ceafă de porc țigănească. Garofița a rămas fără cuvinte și era convinsă că nu va merge mai departe.

Citește și: Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, prima reacție după ce s-a spus că este însărcinată cu Livian: „Există un motiv pentru care…'

Surpriza a făcut însă ca toți cei trei chefi să îi ofere cuțitele și să o trimită mai departe în competițe.

Adrian Adam Szakaci este și DJ

Adrian Adam Szakaci a fost căsătorit, însă soția lui a decedat. A cunoscut-o pe Garofița și acum vrea să se însoare cu ea.

'M-am căsătorit, am pierdut foarte mult, din păcate a decedat soția. S-a dus, am pierdut-o după nici 9 luni. Mi-au trebuit 3 ani să îmi revin. Stai în casa goală și nu auzi nimic (…) Singurătatea te omoară', a spus el.

„Szakaci tradus din maghiară în română se traduce bucătar. Numele meu practic este bucătar Adrian Adam. A doua pasiune după bucătărie este muzica. Am avut un club, am dat faliment după 7 ani', a spus el.

Bărbatul este patiser de meserie, însă la cel mai îndrăgit show culinar a ales să gătească un curry, un preparat pe care nu l-a mai pregătit de prea multe ori înainte. A decis să riște cu această mâncare, în loc să meargă la sigur cu un desert.

Cu toate astea, chefii i-au apreciat preparatul și l-au trimis în următoarea probă, cea a bootcamp-ului.

Combinația de condimente cu alunele…alunele care sunt acolo m-au speriat un pic', a spus chef Dumitrescu.

„Eu de profesie sunt inginer electronist în automatizări IT, am lucrat 9 ani ca bucătar patiser. Toată lumea mi-a zis de ce n-am venit cu ceva dulce. Greșeala a fost a mea, că m-am uitat pe Google și am scris cele mai mâncate 10 mâncări din lume. Concurenta anterioară este iubita mea, viitoarea mea soție. Am ras parmezan peste orez și un pic de lapte de cocos. Așa e rețeta originală. Am greșit, asta e, îmi asum', a spus bărbatul.

Totuși, Adrian a luat două cuțite de la Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton