Cum se menține în formă Anamaria Prodan. Trucul la care apelează când simte că ia în greutate: "Îmi plac dulciurile, dar când pun pe mine..."

 Cica Cristina
.

Anamaria Prodan afișează o siluetă de invidiat, cu toate că susține că îi plac extrem de tare dulciurile, lucru care, de altfel nu se vede deloc! Vedeta a dezvăluit ce face pentru a se menține în formă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan se menține în formă și chiar dacă susține că îi place mâncare, îndeosebi dulciurile, nu se observă absolut deloc!

Se declară gurmandă, dar știe și când este cazul să se oprească. De îndată ce simte că ia în greutate, începe să ia măsuri pentru a nu se îngrășa.

Citește și: Scandal de proporții la Ferma. Elena Chiriac, amenințată de un concurent:„Îți rupeam părul ăsta din cap. Pleacă dracu acasă!'

Unul dintre secretele sexy-impresarei este că obișnuiește să consume mulți castraveți, despre care se știe că, în afară de vitamine și minerale, au în compoziție circa 95% apă. Cu alte cuvinte, are grijă să se hidrateze foarte bine.

Desigur, precum era de așteptat vedeta face și foarte mult sport, pentru a-și sculpta trupul.

Citește și: Mirela Vaida, premiată la Gala Oameni de succes, dar criticată de fani:„Datorită unor analfabeți care au făcut audiență'

'Îmi plac dulciurile, dar când pun pe mine, mănânc salată de castraveți două săptămâni. Cred că fiecare trebuie să facă ce simte. Fac sport, am momente când o lună nu mai am chef să mă duc. Și se vede imediat. Eu care trăiesc pentru a mânca.', a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

Anamaria Prodan a slăbit 17 kilograme

Anamaria Prodan s-a luptat cu kilogramele în trecut, reușind la un moment dat să slăbească nu mai puțin de 17 kilograme în 8 luni.

Citește și: George Burcea îi recunoaște calitățile Vivianei, la Ferma:„Este foarte frumoasă și… călduroasă'

Anamaria-Prodan-1Anamaria-Prodan-1

Anamaria a povestit penru Click cum a reușit să topească 17 kilograme în mai puțin de un an, dezvăluind faptul că a apelat și la proceduri și tratamente corporale, dar că un atu foarte important este faptul că face mișcare.

Citește și: Ce spune Bianca de la Puterea Dragostei despre Florentina, noua iubită a lui Livian:'O să fiu foarte sinceră'

„Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial. Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea’, a declarat Anamaria.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton