[FOTO] KYLIE MINOGUE la avanpremiera The Great Gatsby

 Adina Rosetti
.

Pe 5 mai la MoMA, New York, înaintea celebrei gale MET, vedetele au avut ocazia să participe la o proiecţie specială a filmului Marele Gatsby, o nouă ecranizare (regia Baz Luhrmann) după legendarul roman cu acelaşi nume al lui Scott Fitzgerald.

 

Cea mai frumoasa apariţie de la eveniment a fost Kylie Minogue, care arată senzaţional la cei 44 de ani ai săi. Cântăreaţa, care ne-a obişnuit cu ţinute sexy şi strălucitoare, a făcut de această dată o alegere vestimentară mult mai  „cuminte”: un costum din două piese, de inspiraţie asiatică, din mătase neagră cu motive florale.

 

Kylie Minogue

 

Filmul MARELE GATSBY are parte de interpretarea excepţională a lui Leonardo DiCaprio, Toby Maguire, Carey Mulligan, Isla Fisher şi a multor altor actori extrem de talentaţi, de cadre spectaculoase, costume senzaţionale şi un buget pe măsură.

 

MARELE GATSBY, cea mai strălucitoare poveste din lume

 

Nick Carraway (Toby Maguire) este atras de lumea misterioasă şi plină de bogăţii a vecinului său, Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio), pe care o consideră fascinantă şi extravagantă. Curând însă, Nick se trezeşte prins în universul lui Gatsby, unde nebunia, obsesia şi tragedia pândesc la tot pasul.

 

Marele Gatsby va avea premiera în România pe 17 mai.

 

Emma RobertsEmma Roberts

 

Foto: Northfoto

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton