Enrique Iglesias şi Anna Kournikova se căsătoresc!

 Adina Rosetti
.

Enrique Iglesias (38 ani) şi Anna Kournikova (31 de ani) au o relaţie care durează de 12 ani şi pe care s-au gândit, în sfârşit, să o oficializeze!

 

37620 01

 

Cântăreţul Enrique Iglesias se va căsători cu iubita lui, fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova, în cadrul unei ceremonii spectaculoase care va avea loc săptămâna viitoare, la Miami, informează presa internaţională. „Anna insistă de mulţi ani ca ei să se căsătorească, însă Enrique a refuzat acest lucru şi chiar a vorbit în public despre faptul că nu vrea să se aşeze la casa lui”, a declarat o sursă, citată de femalefirst.co.uk.

 

Anna Kournikova and Enrique Iglesias had diner in Paris

 

Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru videoclipul piesei Escape, în 2001, şi sunt logodiţi de ani buni, Enrique dăruindu-i frumoasei Kurnikova un inel în valoare de 4,5 milioane de dolari! La nuntalor vor participa multe vedete, precum Jennifer Lopez, Eva Longoria şi soţii Beckham.

 

Foto: Northfoto

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton