Soțul Andreei Bălan, dezvăluiri dureroase despre copilărie! "Tatăl meu a fost foarte violent în familia noastră"

 Oana Pantazi
.

Acum, George Burcea, soțul Andreei Bălan, este la rândul său tată, cu siguranță unul diferit de părintele său, despre care a povestit cu sinceritate într-un interviu recent. Iată prin ce a trecut actorul în copilărie!

Actorul George Burcea, soțul Andreei Bălan, este acum un bărbat fericit și împlinit alături de artistă și de fiicele lor, însă viața lui nu a fost mereu lapte și miere, evenimente din copilărie marcându-l profund.

George Burcea a fost abuzat fizic de către tatăl său!

Recent, George Burcea a povestit într-un interviu pentru cancan.ro că a avut o copilărie traumatizantă, marcată de comportamentul violent al tatălui său, și că tot ce și-a dorit a fost să scape de acest coșmar și să-și ferească și mama de suferință.

Am avut o copilărie violentă, tatăl meu a fost foarte violent în familia noastră. O bătea pe mama foarte des, a îndurat destul de multe din cauza lui. Ei nu mai sunt împreună de foarte mulți ani, s-au despărțit în urmă cu ceva timp. Și eu am luat bătaie de la tata, am fost abuzat. Mă bătea și am crescut în ritmul ăsta.

Bătăile de la el m-au făcut să îmi doresc să lupt pentru viața mea, să devin un om mai bun și să realizez ceva cu viața mea. Toate lucrurile acestea violente, toată viața mea și cât a îndurat mama de la tata o să le găsiți în cartea mea.

Acum o scriu, este un roman inspirat din viața ei. Mama m-a inspirat foarte mult și mi-am dat seama că foarte multe femei sunt abuzate și vreau să trag un semnal de alarmă. Plănuiesc să demarez niște campanii despre violența domestică, aceste campanii sunt atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Îmi doresc să fie vizibile pentru a schimba lumea în bine', a declarat actorul pentru publicația citată.

Anul viitor, George Burcea va lansa un roman despre violența domestică, inspirat din viața familiei sale și mai ales din coșmarul pe care l-a trăit mama lui alături de un soț abuzator.

Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton