Rareș Bogdan are copiii botezați în religii diferite. Care este explicația: „Am făcut o înțelegere cu soția”

 Laciu Andreea
.

Rareș Bogdan a luat o decizie neașteptată, împreună cu soția lui. Prim-vicepreședintele PNL i-a mărturisit jurnalistei Denise Rifai că el are copiii botezați în religii diferite. El a explicat și care a fost, de fapt, motivul din spatele acestei înțelegeri pe care a făcut-o cu Florina în privința celor doi copii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Rareș și Florina se iubesc enorm, iar din povestea lor de dragoste au venit pe lume doi copii. Însă, cei doi soți au luat decizia ca fetița să fie botezată în biserica romano-catolică, în timp ce băiețelul este botezat în religia creștin-ortodoxă. În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', la Kanal D, politicianul a dezvăluit care a fost motivul din spatele acestei hotărâri neobișnuite.

rares-bogdan-1rares-bogdan-1

Rareș Bogdan are copiii botezați în religii diferite

Rareș și Florina au împreună doi copii: Mihai are 10 ani, iar micuța Jaqueline are 3 ani. Înainte să ajungă în fața altarului, politicianul a făcut o înțelegere cu partenera lui de viață. El i-a respectat dorința și religia Florinei și și-a botezat fetița în religia romano-catolică, pentru ca în ziua în care ea se va căsători, tatăl ei să fie care o va conduce la altar.

„Eu respect oamenii credincioși, oamenii care cred în Dumnezeu, indiferent de Dumnezeul cărei religii este, pentru mine sunt oameni buni. Înainte de căsătorie, am făcut o înțelegere cu soția mea. Dacă avem doar băieți, dorindu-ne 2, 3, 4 copii, să fie botezați la ortodocși, eu ținând foarte mult la religia mea, fiind apropiat al Bisericii Ortodoxe și al ierarhilor Bisericii Ortodoxe.

Soția mea venea dintr-o familie de romano-catolici și a spus că nu ar vrea să renunțe la religia ei. Mi-a spus: «Dacă sunt fete, atunci le vom boteza la catolici, pentru că atunci când te duci la căsătorie, în fața altarului, vreau ca fiicele mele să fie duse de tine, pentru că tatăl duce fiica la catolici la altar». Mi-a mai zis: «Vreau ca tu, dacă vom avea o fată, să o duci pe fiica noastră de braț. Am acceptat', a povestit Rareș Bogdan, conform Libertatea.

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Rareș Bogdan: „E fiică de milionar”

Citește și: Vlăduța Lupău, ipostază emoționantă cu soțul și fiul lor. Cum i-a surprins artista: „A intrat schimbul de noapte'

Citește și: Cum arată Elena Băsescu, după trei nașteri. La 42 de ani, a slăbit spectaculos și are o siluetă de invidiat

Citește și: Andreea Antonescu divorțează, în sfârșit! Traian Spak vine în România să semneze actele, după ce a aflat că e însărcinată cu noul iubit

Cine este socrul lui Rareș Bogdan

Rareș și Florina au avut parte de o cununie neobișnuită. S-au căsătorit întâi la cea mai veche biserică ortodoxă din Cluj, apoi au făcut cea de-a doua slujbă la biserica romano-catolică. Fostul jurnalist a dezvăluit că soția lui este putred de bogată, tatăl ei fiind multimilionar din Ardeal. Cu toate acestea, el susține că nu banii au fost motivul pentru care au format împreună o familie.

„Nu ne-am căsătorit că unul e mai bogat și altul mai puțin bogat. Ci fiindcă ne-am iubit și ne iubim. Eu de-abia aștept să vin acasă, mereu. Tatăl ei a construit un business extraordinar, de jos, de la 200 de dolari luați cu împrumut, este un tip foarte respectat în comunitate. Soacra mea stă în Virginia, în Statele Unite. Soția mea ar fi în stare să dea totul de pe ea pentru cei de lângă ea, dacă ei știu să verse o lacrimă sau să-i prezinte situația.

M-am îndrăgostit de ea, o iubesc și-acum ca în primele zile. Este o femeie frumoasă, sportivă, o doresc la fel de mult și acum. Mi-a dăruit doi copii senzaționali. Măcar atunci cât stau acasă să-i satisfac capriciile sau măcar să încerc. O poșetă, o pereche de pantofi, un buchet de flori, asta am învățat de la tatăl și bunicul meu. Poate un weekend, o vacanță, aici vin și copiii, că nu poate fără ei”, spunea Rareș Bogdan.

Ce sfat le-a dat copiiilor

Rareș Bogdan a mai recunoscut că a trăit într-o familie înstărită, chiar dacă nu cu o avere la fel de mare precum cea a socrilor săi. Cu toate acestea, el vrea să își învețe copiii să aprecieze fiecare ban și să empatizeze cu persoanele care nu au asemenea posibilități financiare.

„Eu am trăit într-o familie în care nu ne-a lipsit nimic. Am avut mult, iar după Revoluție ne-am obținut o parte din proprietăți, încă nu toate, mai avem. M-am căsătorit cu o fată mult mai bogată decât mine, socrul meu este multimilionar.

Când ne punem la masă, le spun copiilor mei atunci când solicită două feluri de mâncare și una nu le place: «Vezi că sunt copii ca tine care nu au». Din fericire, fiul meu a învățat treaba asta, fata e prea mică, nu-mi dau seama cum va reacționa', a mai completat el, conform sursei citate anterior.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton