Cum a fost Jorge pus în dificultate de întrebarea fiicei lui, Karina: „M-am blocat, îți dai seama”

 Borcilă Andreea
.

Cum a fost Jorge pus în dificultate de întrebarea fiicei lui, Karina. Artistul este extrem de mândru de copiii lui și nu ezită să le fie alături ori de câte ori are timp. Ca orice părinte, și vedeta a fost pusă în dificultate de unele discuții cu ei. La un moment dat, a avut parte de o situație neobișnuită, ocazie cu care le-a povestit și fanilor lui de pe rețelele sociale. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum a fost Jorge pus în dificultate de întrebarea fiicei lui, Karina. George Papagheorghe, cunoscut drept Jorge, se poate considera un om împlinit. Trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Ramona Prodea și recent au împlinit nouă ani de căsnicie. Artistul are o fată din fostul mariaj cu Alina Laufer, pe Karina, dar și pe Ilinca, fiica soției sale, și pe David, fiul cuplului Jorge-Ramona Prodea.

jorge-8-1jorge-8-1

Jorge își iubește necondiționat atât copiii biologici, cât și pe fiica lui vitregă, în mod egal, fără să facă diferențe.

Citește și: Jorge și Ramona Prodea au împlinit 9 ani de căsnicie:„Când alții ne bârfesc căsătoria, rămânem tot noi, eu și ea'

Citește și: Jorge, declarație neașteptată despre relația cu Ramona Prodea:”Soția mea e supărată că îmi fug ochii după gagici”

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă soțul Marei Bănică:”Ne vedem la două-trei săptămâni”

Citește și: Oana Lis, copleșită de lipsa banilor și problemele de sănătate ale lui Viorel Lis:„Am ajuns la capătul răbdării!'

Cum a fost Jorge pus în dificultate de întrebarea fiicei lui, Karina

Fostul câștigător al emisiunii Te cunosc de undeva, de la Antena 1, este foarte activ pe rețelele sociale și își ține la curent fanii cu noutățile din viața lui personală și profesională. De data asta, și-a amintit de o situație neobișnuită, pe vremea când fata lui, Karina, era mai mică. Astfel, le-a povestit urmăritorilor lui că a fost încurcat de întrebarea pe care fiica sa i-a adresat-o.

Când era fiica mea mai mică, m-a întrebat: Tati, ce e ăla oral?. M-am blocat, îți dai seama. Ca să-mi găsesc răspunsul, am pus o întrebare, să mai câștig timp să mă gândesc și o întreb: Dar unde ai auzit? Și îmi zice: La școală, era scris sau oral, a povestit Jorge pe contul lui personal de Instagram.

Jorge și Ramona Prodea, nouă ani de căsnicie

Artistul și soția sa au sărbătorit, acum o săptămână, un eveniment extrem de important. Cei doi au împlinit nouă ani de când și-au unit destinele.

„De 9 ani, de câte ori sufeream și mă lua nebunia, ma liniștea soția! De câte ori mă pierdeam și mă apuca blasfemia, mă îndruma soția! Când voiam „altceva’ și mă apuca xenofilia, se reinventa soția! Când eram nervos și mă apuca sfădălia, mă calma soția! Când exgeram și mă lua megalomania, mă potolea soția! Când cheltuiam prea mult și mă păștea sărăcia, mă pondera soția! Când alții ne bârfesc căsătoria, rămânem tot noi, eu și ea, soția mea! Ești echilibrul meu, de 9 ani! La mulți ani, Pisoi!’, a scris cântărețul, în social media.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton