Modelul XXL Ashley Graham – ipostaze hot cu soțul ei, în piscină!

 Oana Pantazi
.

Paradoxal, într-o lume a modelelor androgine, modelul XXL Ashley Graham nu se jenează să-și afișeze formele voluptuoase și chiar a reușit să câștige bani buni din asta. Vedeta nu are însă pudibonderii nici în ceea ce privește viața personală, Ashley postând recent pe Instagram niște fotografii în care apărea în ipostaze hot cu soțul ei, în piscină.

 

Ashley Graham este modelul care a readus femeia cu forme în atenția tuturor și, chiar dacă nu a reușit să detroneze moda modelelor filiforme și androgine, a reușit totuși să schimbe percepția multora cu privire la obsedantul standard de frumusețe 90/60/90. Deși are binișor peste 80 de kilograme, modelul are un trup extrem de armonios, care te face să-ți amintești de statuile Greciei antice, și, în plus, are un chip de o frumusețe răvășitoare. Tocmai aceste calități au ajutat-o să se facă remarcată, reviste ca Elle, Harpers Bazaar, Glamour și Sports Illustrated Swimsuit Issue i-au dedicat coperte, dar și ample pictoriale, transformând-o într-un port-drapel al femeilor plinuțe.

 

Citește și: Bianca Drăgușanu îi va lua locul Gabrielei Cristea la cârma emisiunii „Te vreau lângă mine”

Modelul XXL a profitat din plin de statutul său pentru a le reaminti milioanelor sale de de pe pe site-urile de socializare că frumusețea nu se limitează la mărimea „0' și că toată lumea ar trebui să se simtă bine în propria piele. Ceea ce modelul face cu prisosință, orice apariție a sa atât la evenimente, pe covorul roșu, cât și pe stradă fiind impecabilă, atitudinea sa fiind dublată de o siguranță de sine extraordinară. De asemenea, modelul nu se jenează să-și arate afecțiunea în public și nici să se afișeze în costum de baie, chiar dacă nu se apropie nici pe departe de idealul de frumusețe.

 

Citește și: 24 de întrebări inedite cu Andreea Marin. Care este momentul când s-a simțit cel mai fericită

Sigur, Ashley este model de costume de baie, dar se presupune că pozele sunt photoshopate, însă veți vedea că vedeta nu se jenează să-și arate formele voluptuoase și nici celulita și vergeturile, iar realitatea nu este deloc departe de ce vedem pe copertele revistelor. Recent, Ashley a postat o fotografie foarte hot, în care este alături de soțul ei în piscină. Cei doi se sărută pasional, iar chimia dintre ei nu este diluată de obiectivul aparatului foto. Nici celulita, nici vergeturile și nici kilogramele în plus ale lui Ashley nu par sa-i strice cheful soțului ei, Justin Ervin, ba chiar dimpotrivă, de unde reiese că atitudinea și încrederea în sine contează mai mult decât un trup ce se încadrează în standarde. Iar asta o dovedește cu prisosință Ashley în pozele pe care le-a postat din vacanța petrecută cu prietenii.

Citește și: Nicole Cherry – Transformare radicală de look: „A fost un șoc să fiu blondă”

Sărut pasional în piscină.Sărut pasional în piscină.

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton