Bianca Drăgușanu îi va lua locul Gabrielei Cristea la cârma emisiunii „Te vreau lângă mine”

 Popescu Alexandra
.

Gabriela Cristea se pregăteșete pentru venirea pe lume a primului său copil, iar momentul mult așteptat se apropie tot mai repede. Vedeta va intra în concediu prenatal și va lua o pauză de televiziune odată cu venirea le lume a fetiței sale, așa că cea care îi va lua locul la cârma emisiunii „Te vrea lângă mine' este Bianca Drăgușanu.

Din 18 septembrie, Bianca va fi colega cu Victor Slav la Kanal D și abia așteaptă se se reîntoarcă în televiziune. Bianca Drăguşanu este una dintre cele mai admirate prezențe feminine din showbiz-ul românesc, de-a lungul timpului a avut o serie de apariţii remarcabile, în calitate de invitată în emisiuni, dar şi de prezentatoare. Emisiunea „Te vrea lângă mine', spune ea, i se potrivește foarte bine și abia așteaptă să preia ștafeta.

„Am foarte mari emoţii, dar cunoscând deja oamenii care lucrează la Kanal D şi văzând cât de repede s-a integrat Victor (n.r. Victor Slav) în echipa, sunt convinsă că mă voi simţi foarte bine în această formulă. Am urmărit emisiunea „Te vreau lângă mine', îmi plac foarte mult poveştile de viaţă prezentate în platoul show-ului, abia aştept să le dezbat alături de telespectatori. Va fi o experienţă constructivă şi îmi doresc să mă ridic la nivelul aşteptărilor celor din faţă micilor ecrane şi ale celor care au avut încredere în mine', a spus Bianca.

Bianca Drăguşanu va intra în casele telespectatorilor începând de luni, 18 septembrie, şi va putea fi urmărită prezentând „Te vreau lângă mine' de luni până vineri, de la 13:00, şi în fiecare sâmbătă, de la ora 16:00, la Kanal D.

Foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton