Miresele celebre ale verii 2016 – FOTO

 Florentina Liutic
.

Ca în fiecare vară, unele vedete au ales să-şi organizeze nunta în această perioadă a anului, ceremoniile desfăşurându-se în decoruri exotice la care au visat de mult timp.

 

În Mexic, la Veneţia sau în Marea Britanie, vedete ca Eva Longoria, Ana Ivanovic sau Ciara au hotărât să facă marele pas alături de aleşii lor.

 

Actriţa Eva Longoria s-a căsătorit în Mexic cu Jose Antonio Baston, la ceremonie asistând aproximativ 200 de persoane. Mireasa a îmbrăcato rochie creată de Victoria Beckham, buna ei prietenă, a purtat părul liber şi a zâmbit pe tot parcursul ceremoniei.

 

La 2 ani de la începutul poveştii lor de dragoste, Ana Ivanovic s-a căsătorit săptămâna trecută la Veneţia cu fotbalistul german Bastian Schweins­tei­ger. Jucătoarea de tenis a ales o rochie albă cu voal şi trenă, semnată Suzie Turner Couture, frumoasa brunetă arătând perfect în ziua nunţii.

 

După o căsătorie eşuată, Ciara a ajuns din nou în faţa altarului. Alesul său este Russel Wilson, împreună cu care are o relaţie de 1 an şi jumătate, iar cei doi au spus „Da' în Anglia. Mireasa a fost incredibil de sexy într-o rochie din dantelă albă creată de Cavalli Couture, brand a cărui imagine este.

 

Top modelul Victorias Secret Ana Beatriz Barros s-a căsătorit de curând în Grecia cu iubitul ei, Karim El Chiaty. A ales o rochie Valentino, pe care a accesorizat-o cu cercei Chopard şi sandale Dolce&Gabbanna şi le-a avut alături pe cele mai bune prietene.

 

Giovanna Battaglia, celebra stilistă a revistei Vogue Japonia, s-a căsătorit pe insula Capri cu omul de afaceri suedez Oscar Englebert. Rochia de mireasă pe care a purtat-o Giovanna a stârnit un val de comentarii nemaiintalnit, toata lumea fiind fascinata de alegerea sa. Casa de modă Alexander McQueen i-a creat o rochie sublimă, cu o trenă impresionantă, pe care stilista a accesorizat-o cu o umbrelă, un accesoriu perfect pentru fotografi, dar şi pentru a se proteja de soare.

 

Foto: Instagram

 

Ana IvanovicAna Ivanovic

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton