Liviu Teodorescu, momente relaxante pe plajă alături de iubita lui

.

Artistul nu are prea multe momente libere, de aceea după lansarea sezonul doi al proiectului #LiTemoments a ales o destinație de vis, însă cât mai aproape de casă. Liviu Teodorescu a petrecut momente relaxante pe plajă alături de iubita lui.

Cum vara sa e plină de concerte și proiecte, Liviu abia a putut găsi câteva zile pentru a fugi într-o escapadă de relaxare împreună cu iubita sa. „Înainte de a lansa primul meu material discografic, L.P.-ul „Lista de păcate’, am decis să plec în vacanță. Mă relaxez alături de iubita mea în Grecia și mă bucur din plin de timpul petrecut alături de ea. În general, profit cât pot de mult de momentele petrecute alături de cei iubiți, contează foarte mult pentru mine, este una din sursele mele de energie și de inspirație. Din toamnă voi avea o agenda încărcată așa că, e bine venită această escapadă’ a declarat Liviu.

Liviu și Iulia au o poveste de dragoste frumoasă, fiind împreună încă de când erau în liceu. Tânăra i-a fost alături mereu de când acesta a început nebuna aventură muzicală. Iulia este conștientă de faptul că artistul are o agendă foarte încărcată și se bucură la maxim de fiecare moment petrecut cu acesta, chiar și în vacanțe plănuite pe ultima sută de metri. Cei doi au parte de tot felul de momente relaxante, se plimbă pe plajă, înoată, toate acestea fiind surprinse de cameră, pentru a posta câteva poze pentru fani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton