Cum arată Brigitte Macron în costum de baie la 65 de ani. Prima Doamnă a Franţei n-a scăpat de ochii curioşilor

 Pirvu Cristina
.

Cum arată Brigitte Macron în costum de baie. Brigitte Macron se află în vacanţă pe Coasta de Azur şi profită de fiecare moment. Aceasta a fost surprinsă  în timp ce se plimba cu un jet ski pe apă alături de bodyguardul ei.

Exclu – Brigitte Macron Inaugurates A New Scanner – VillejuifExclu – Brigitte Macron Inaugurates A New Scanner – Villejuif

Prima doamna a ieșit în larg fără soțul ei, însă alături de bodyguard-ul său. Prima Doamnă a Franţei apare în fotografii îmbrăcată într-un costum de baie roşu şi purtând o vestă de salvare de aceeaşi culoare. Ea îşi petrece vacanţa în sudul Franţei, la Fort de Bregancon.

Blonda surprinde prin cât de bine arată la 65 de ani și nu se teme de a se răsfăța în larg sub razele soarelui, îmbrăcată în costum de baie!

Preşedintele Franţei a ales să rămână în Fortul Brégançon, fără a se bucura de o plimbare cu un jet ski la fel ca soția sa. Este cunoscut, pe de altă parte, că Emmanuel Macron nu rezistă prea mult să nu se implice în activitatea colegilor de muncă sau să renunţe la anumite întâlniri chiar dacă este în vacanţă.

Cine este Brigitte Macron

Brigitte a predat literatura la Colegiul Lucie-Berger din Strasbourg în anii 1980. Prin anii 1990 ea a predat limbile franceză și latină la Liceul la Providence din Amiens. În vremea când preda la acest liceu ea l-a cunoscut pe Emmanuel Macron. El a participat la o cursurile ei de literatură și ea a fost responsabilă de cursurile de teatru la care a participat și el. La acea vreme, Brigitte Auzière era căsătorită și mamă a trei copii.

Povestea lor de dragoste nu a fost tipică, ea fiind mai mare cu 24 de ani și 8 luni decât el, și Macron a descris-o ca „o iubire adesea clandestină, adesea ascunsă, neînțeleasă de mulți înainte să se impună'.

A fost căsătorita cu bancherul André-Louis Auzière, cu care are trei copii: Sébastien Auzière, cardiologul Laurence Auzière-Jourdan și Typhaine Auzière . Ea a divorțat de Auzière în 2006 și s-a căsătorit cu Macron în 2007.

https://www.youtube.com/watch?v=79Wiz51UK-8

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton