Cum arată Andra nemachiată. Artista de la Românii au talent a stârnit reacții cu aparițiile ei: "Parcă prea e plină lumea de perfecțiune. Mai rar..."

 Cica Cristina
.

Andra are o apariție impecabilă de fiecare dată când își face apriția în public, fie că este vorba despre concerte sau emisiuni televizate. Însă, atunci când nu mai este în fața camerelor, Andra alege să renunțe la produsele cosmetice. Iată cum arată frumoasa artistă fără machiaj!

Andra-1Andra-1

Nimeni nu este perfect, nici chiar vedetele. Numai că multe dintre ele nici nu susțin contrariul. Într-adevăr, în zilele noastre, când toată lumea se întrece să posteze poze perfecte pe rețelele de socializare, filtrele si Photoshop-ul fiind esențiale în toată această operațiune, ne și mirăm când cineva mai mizează pe naturalețe. Surprinderea este cu atât mai mare, cu cât inițiativa vine din partea unei vedete.

Citește și: Andra donează 20.000 euro Spitalului Matei Balș din București:”Nu suntem pe deplin pregătiți și mi-e teamă că…”

Andra arată splendid și fără machiaj, așa că nu are de ce să ezite să posteze fotografii în care apare nemachiată. Vedeta a postat în repetate rânduri astfel de imagini pe Instagram și nu numai, iar gestul său a fost lăudat.

„Mai rar vedem asta pe Instagram!”

Comentariile au fost pozitive, fiind admirată pentru curajul de care a dat dovadă și pentru exemplul oferit: Ce frumoasă ești naturală', Frumusețe adevărată', Ești minunată și mulțumesc că pozezi și nemachiată. Noi, oamenii de rând, așa arătăm și cu pistrui. Parcă prea e plină lumea de perfecțiune și de tot felul de filtre', Mulțumesc că ai curajul să ne arăți cum ești tu așa, naturală, fără machiaj și photoshop. Mai rar vedem asta pe Instagram! Felicitări!'.

Citește și: Eva o moștenește pe Andra!Cătălin Măruță: „În afară de serbări, a fost prima ei cântare cu spectatori”

Andra este o mămică fericită, debordează de optimism, iar zâmbetul ei este molipsitor. Iubește și este iubită, fiind împlinită atât pe plan personal, cât și profesional. Cum să nu se vadă fericirea pe chipul ei. Imaginile spun totul!

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Andra, mesaj emoționant de ziua lui Cătălin Măruță.”Ești tot ce mi-am dorit!”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton