Gafe pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția! Italiencele - cu lenjeria intimă la vedere

 Pirvu Cristina
.

Ele au încins atmosfera pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția. Două italience au atras toate privirile cu aparițiile lor, dar și cu formele, mai ales că le-au expus fără jenă. 

Giulia Salemi și Dayane Mello au făcut furori pe covorul roșu. Cele două italience nu au ratat ocazia de a se afișa la Festivalul de Film de la Veneția. Cum au ajuns, cum toate aparatele de fotografiat s-au îndreptat spre ele.

Giulia Salemi a ales să poarte o rochie portocalie, cu crăpături pe ambele picioare. Cum a făcut un pas, cum i s-a văzut lenjeria intimă. Papparazzi au și surprins momentul, dar ea nu a fost jenată, ba chiar a purtat un zâmbet larg, semn că se simte foarte bine.

Dayane Mello, prietena ei, nu s-a lăsat mai prejos. Cu o rochie roz și o crăpătură pe picior a fost ținta tuturor. Își ridica rochia, se învârtea…și lenjeria intimă imediat era la vedere.

Festivalul de Film de la Veneția este la cea de a 73-a ediție. Anul acesta a participat și Mădălina Ghenea. Iată ce apariție spectaculoasă a avut.

Foto: Northfoto

Gafe la Festivalul de Film de la VenețiaGafe la Festivalul de Film de la Veneția

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton