Când toți credeau că s-au despărțit, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au plecat în vacanță: ”Tot ce contează este dragostea”

 Stamen Diana
.

Când toată lumea vorbea despre un divorț între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, cei doi au plecat din țară. Vedeta și afaceristul și-au făcut bagajele și au plecat în Monaco. Bianca Drăgușanu este răsfățată de soțul ei.

De când în viața ei a apărut Alex Bodi, Bianca Drăgușanu călătorește mai mult și numai în locuri de lux. În ultima perioadă s-a vorbit despre divorțul dintre cei doi, însă se pare că nu s-a ajuns în acest punct. Relația Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi este una cu năbădăi, însă de fiecare dată cei doi sfârșesc prin a se împăca.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt acum în Monaco, unde se bucură de momentele petrecute împreună. 'La sfârșitul zilei tot ce contează este dragostea și amintirile… asigurați-vă că o oferiți și asigurați-vă că le faceți', a scris Bianca Drăgușanu pe una dintre rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au rămas în relații bune

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au rămas în relații foarte bune de dragul fetiței lor. Cei doi vorbesc mereu despre copilul pe care îl au împreună, iar cei doi au fost surprinși împreună în timp ce se aflau într-un supermarket alături de micuța Sofia.

Victor Slav își vizitează fiica de fiecare dată când timpul îi permite. În prezent, Sofia locuiește alături de bunica ei, mama Biancăi Drăgușanu, la Hunedoara.

FOTO: Facebook

Bianca Drăgușanu și Alex BodiBianca Drăgușanu și Alex Bodi

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton