Gabriela Cristea are o adevărată prințesă acasă! Tavi Clonda a rămas fără cuvinte când și-a văzut fetele

 Stamen Diana
.

Gabriela Cristea a devenit mamă de curând, iar de atunci se poate considera cea mai fericită femeie. Are un soț care o iubește necondiționat și o comoară de fetiță. Prezentatoarea TV și Tavi Clonda au fost prezenți la botezul fetiței lui Mădălin Ionescu.

Vedeta a avut grijă ca fetița ei, Victoria, să aibă o ținută de prințesă, iar Tavi Clonda a rămas fără cuvinte atunci când și-a văzut fetele. 'Iubitele mele', au fost singurele cuvinte pe care Tavi Clonda le-a spus când și-a văzut soția și fiica de doar câteva luni.

Victoria a purtat o rochiță de prințesă, iar pe cap a avut o bentiță care s-a asortat de minune cu rochița pe care o purta. Tavi Clonda s-a pozat mândru în timp ce o ținea cu mare grijă pe Victoria în brațe. 'Ei sunt tot ce am eu mai bun și mai frumos pe lume. Săptămână frumoasă să aveți', a fost mesajul transmis de Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea a născut în luna septembrie, iar de atunci toată atenția ei este îndreptată către comoara sa de fetiță. Bella Victoria Margot este numele complet ai micuței celor două vedete.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton