(P) Cum să alegi rochii de seară fabuloase pentru evenimentele speciale

 Pirvu Cristina
.

Ocaziile speciale la care participi impun tinute senzationale. Chiar daca vei fi acolo ca simplu invitat sau daca esti chiar tu gazda evenimentului, rochia pe care o vei purta fie iti va seama sentinta de Asa Nu!', fie va atrage privirile admirative ale celorlalti.

Prin urmare, atunci cand iti alegi rochia de seara trebuie sa tii cont de mai multe aspecte; daca vrei o rochie in care sa arati fabulos, fa o selectie bazata pe calitatea acesteia, pe pret si pe brand.

Cum gasesti rochia fabuloasa pentru evenimentul la care participi

  • Calitatea inseamna stil

Cele mai frumoase rochii de seara sunt cele care au trecut testul calitatii. Desi o rochie de calitate va fi mai scumpa, investitia va merita, pentru ca ai certitudinea ca ceea ce porti te va avantaja si mai mult decat atat, ca nu vei avea surprize neplacute…doar nu ai vrea ca in mijlocul evenimentului sa te trezesti cu rochia descusuta! Este adevarat ca de cele mai multe ori calitatea o determina si pretul unui articol vestimentar, dar daca ai norocul sa gasesti un magazin online de unde sa poti achizitiona o rochii de ocazie elegante si cu un pret mai scazut, este si mai bine. Si totusi, daca vei investi mai multi bani pe o rochie de seara scumpa, nu trebuie sa iti para rau pentru alegerea facuta. Facand cateva modificari la un atelier de croitorie vei transforma orice rochie, astfel incat sa o poti purta de mai multe ori, la ocazii diferite.

  • Brandul adauga valoare

Atunci cand vrei sa faci furori cu hainele pe care le porti, brandul acestora este si el un factor important care adauga valoarea tinutelor tale. Desi marile branduri isi ofera produsele contra sume de bani mai mari, exista mai multe avantaje atunci cand porti o piesa vestimentara, respectiv o rochie care poarta semnatura unui jucator important din industria fashion. In primul rand, calitatea este evident superioara hainelor pe care le gasesti in magazinele obisnuite, iar acesta este un mare plus. Un alt mare beneficiu pe care il ai daca vei cumpara o rochie de la un brand cu renume este ca vei avea certitudinea ca nicio alta doamna nu va purta o piesa similara, dintr-un motiv simplu: magazinele de lux comercializeaza rochii de ocazie unicat, sau, daca rochiile sunt produse in serie exista foarte putina lume care isi permite sa le cumpere.

  • Cromatica este esentiala

Cele mai multe dintre evenimentele si ocaziile speciale impun o anumita conduita din punct de vedere al cromaticii(si nu numai!). Nu mai este un secret faptul ca nu ar fi indicat sa mergi la o nunta imbracata in alb, pentru a nu concura' cu rochia miresei, ba mai mult decat atat, in astfel de cazuri cel mai bine este sa alegi o rochie eleganta, care sa te puna in evidenta intr-un mod favorabil. Paleta de culori din care trebuie sa alegi nuanta norocoasa se va asorta' cu nuanta parului si a tenului tau, dar si cu specificul evenimentului.

Ca tot vorbim despre ocazii speciale, ti-ai ales modelul preferat dintre rochiile de Revelion 2017-2018?

Sursa foto: http://i.hurimg.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton