Gabriela Cristea, chemată la tribunal. Totul are legătură cu Marcel Toader, fostul ei soț decedat în 2019

 Lupescu Anca
.

Deși a murit în vara anului 2019, Marcel Toader continuă să facă parte din viața Gabrielei Cristea, fără voia ei. Recent, vedeta a fost chemată din nou la tribunal în legătură cu afacerile fostului ei soț. Aproape de finalul lunii decembrie 2020, Gabriela Cristea a devenit pârât într-un proces intentat de compania Bleu Ciel, care i-a aprținut lui Marcel Toader și care, în prezent, este în insolvență.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Procesul a fost deschis la Judecătoria sectorului 2 și are ca obiect 'obligația de a face'. Firma lui Toader va fi reprezentată de lichidatorul judiciar. Procesul dintre Gabriela Cristea și firma lui Marcel Toader ar putea avea legătură cu o situație destul de complicată în care vedeta de televiziune și fostul ei soț se aflau înainte ca sportivul să moară. Gabriela Cristea l-a acuzat pe Toader că i-a sustras, fără știrea ei, suma de 400.000 de euro din contul personal și a mutat-o în cel al firmei sale, scrie wowbiz.ro.

Cristea a adus la tribunal mai multe dovezi care să-i sprijine afirmațiile, însă când se pregătea să sărbătorească victoria împreună cu avocata ei, Marcel Toader și-a băgat firma în insolvență. Asta însemna că toate datoriile companiei vor fi amânate chiar și câțiva ani.

Gabriela-Cristea-Marcel-ToaderGabriela-Cristea-Marcel-Toader

În cazul Gabrielei Cristea, lucrurile erau și mai complicate, pentru că aceasta nu se putea înscrie la masa creditorilor din cauza faptului că nu exista încă o decizie a instanței că acea datorie există cu adevărat. Iar instanța a închis cercul vicios, suspendând procesul din cauza faptului că firma lui Toader a intrat în insolvență.

Gabriela Cristea și Marcel Toader, proces anevoios și extrem de lung

'După ce ne-a plimbat de la un tribunal la altul, Marcel Toader și-a băgat firma în insolvență. Dosarul e suspendat până se rezolvă insolvența firmei. Toader e bun de plată, noi avem dovezi că i-a luat banii din cont. Există extragerile făcute la bancă. El era împuternicit pe contul ei, s-a prezentat la bancă, a extras bani cu buletinul și a făcut viramente pe contul lui personal și al firmei. Asta nu are legătură cu vreun contract prenupțial. A avut mandat să scoată bani din cint pentru Gabriela, nu să și-i însușească. Gabriela și-a cam luat gândul de la bani, știe, în mare, despre ce este vorba, că putem să rămânem cu o hotărâre favorabilă. Dar vrea să demonstreze adevărul',spunea avocata Ionela Vasile în 2018.

Gabriela și Marcel s-au căsătorit în 2008, însă după o relație de 5 ani aceștia și-au spus oficial adio, printr-un divorț ce a avut loc în 2013. Se pare totuși, că deși divorțul a avut loc, cei doi nu s-au înțeles în privința unor aspecte financiare.

Gabriela Cristea și Marcel Toader au încercat să-și clădească o afacere cu un parc acvatic, încă de pe vremea când formau un cuplu. Prezentatoarea TV a investit astfel o sumă de bani în respectivul proiect, dar în cele din urma nu s-a mai ales cu nimic. „Sunt niște bani pentru care eu am muncit din greu, dar nu fac un capăt de țară din asta', a explicat Gabriela. Astfel, a fost intentat un proces în acest sens, pentru ca situația să-și găsească o rezolvare, dar momentan instanța de judecată a întâmpinat niște probleme.

„A stagnat la momentul ăsta pentru că am auzit că e o chestie cu insolvență, nu știu, nu mă pricep, n-am fost niciodată cu contabilitatea. Mă depășește total, avocatul meu se ocupă(..) Nimeni nu a vrut să judece acest proces care a fost demarat în urmă cu multă vreme. Am fost mutați de la un tribunal la altul pentru că toți judecătorii spuneau că nu-i de competență lor', spunea Gabriela, în urmă cu doi ani.

Citește și: Cătălin Măruță a fost pus în dificultate de David. Ce i-a răspuns când l-a întrebat ce sunt prezervativele / EXCLUSIV

Citește și: Cove lipsește de la Vorbește Lumea! A fost testat pozitiv pentru COVID-19: cum se simte

Citește și: De unde a pornit scandalul Revelionului TVR, cu Mihăescu și Pietreanu, și care e poziția oficială a postului: „În 2021 tre să fii tare bou să mai stai închis în casă!'

Citește și: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei are o nouă iubită! Prima fotografie cu partenera lui

Marcel Toader a avut imputernicire pe contul sotiei si nu ii spunea cand facea retrageri sau vira sume de la ea in contul firmei lui. Totul s-a intamplat in perioada casniciei lor, iar doamna Clonda, fosta Toader, a descoperit toate acestea dupa desfacerea casatoriei, cand a mers la banca sa revoce mandatul dat fostului sot pe contul sau bancar. Atunci a aflat cine si cat a retras si unde au ajuns banii', a declarat, la acea vreme, Ionela Vasile, avocata Gabrielei Cristea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton