Gabriela Cristea caută bonă pentru fiicele sale. Ce condiții trebuie să îndeplinească candidatele

 Pirvu Cristina
.

Gabriela Cristea va reveni rapid la TV, cu noua emisiune de la Antena Stars. Și soțul ei, Tavi Clonda, are un program încărcat așa că au nevoie de o bonă pentru fetițele lor. Prezentatoarea impune anumite condiții. 

Au decis și caută bonă! Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt concentrați asupra vieții profesionale și au decis să caute ajutor pentru fiicele lor. Cei doi au nevoie de o persoană în intervalul 07.00 – 15.00, uneori și seara, dar și în weekend.

„Căutăm bonă! A venim momentul ca mami și tati să se întoarcă la serviciu, așa că avem nevoie de ajutor; căutăm o doamnă tânără și în putere, curată și ordonată, dinamică și răbdătoare, căreia să-i placă să se distreze cu copiii noștri.

Programul ar trebui să fie L-V de la 07:00-15:00 și din când în când mai avem nevoie să ne ajute serile și în weekend. Ar trebui să fie cineva din zona Corbeanca sau cât mai aproape. Dacă puteți să ne ajutați așteptăm să ne scrieți în privat. Mulțumim. Tavi Clonda Bella Victoria Margot Thea Iris Selena #victorienii', a scris Gabriela Cristea în mediul online.

Gabriela Cristea si familia 1Gabriela Cristea si familia 1

Gabriela Cristea revine la TV! Ce emisiune va prezenta vedeta

După ce a devenit pentru a doua oară mămică și a lipsit o vreme de pe sticlă, iată că Gabriela Cristea are o veste foarte bună pentru fanii ei. Vedeta va reveni la televiziune, cu o nouă emisiune. Iată despre ce este vorba!

Gabriela Cristea își va surprinde fanii, din 21 octombrie, cu o nouă emisiune, conform spynews, vedeta semnând pentru un format inedit pe care va urma să îl prezinte la Antena Stars.

Foto: Facebook

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton