Daniel Buzdugan, internat de urgență! Prezentatorul a ajuns la spital cu probleme de sănătate serioase: ”Pneumonie combinată cu viruși”

 Oana Popoiag
.
Daniel Buzdugan sănătateDaniel Buzdugan sănătate

DanIEL Buzdugan pare o sursă inepuizabilă de energie, de aceea vestea că s-a internat de urgență la spital din cauza unor probleme de sănătate serioase e neașteptată. Prezentatorul a ajuns la spital cu temperatură, iar cauza este una de care se tem mulți: pneumonia.

La 45 de ani, Daniel Buzdugan este unul dintre acei oameni neobosiție, tot timpul în mișcare. Dacă nu e la radio, este tot timpul pe drum, de la o destinație la alta, prezentatorul fiind foarte pasionat de călătorii.

Daniel Buzdugan are probleme serioase la plămâni

Dar iată că la un moment dat oboseala își spune cuvântul, iar Dan Buzdugan a ajuns la spital de urgență cu o serie de simptome îngrijorătoare. Se pare că omul de radio are o problemă de sănătate de care se tem mulți, și anume probleme la plămâni.

'O să fiu sleep mode o perioadă, ceva probleme de sănătate la plămâni, pneumonie combinată cu viruşi. Naşpa rău, dureri, spital, temperaturi, nopţi nedormite. Iar voi să vă bucuraţi că sunteţi bine, jur că trebuie să vă bucuraţi. Mare lucru sănătatea. Nu vă pup, ca să nu vă dau ceva. Weekend fain şi mai vorbim', acesta a fost mesajul transmis de Daniel Buzdugan pe Facebook.

Daniel Buzdugan s-a născut prematur, la șase luni

Așadar, puțini ar bănui că Daniel Buzdugan era cât pe ce să moară la naștere, din cauza faptului că a venit pe lume prematur, la șase luni. Supraviețuirea acestuia a fost un adevărat miracol, din moment ce la naștere cântărea doar un kilogram.

Daniel Buzdugan, la rândul lui tată, i-a dat mari emoții la naștere mamei sale, venind pe lume la șase luni.

E un miracol că în momentul acesta sunt aici, pentru că m-am născut la 6 luni. A fost o sarcină complicată. Aveam aproape un kilogram. Doctorii i-au spus mamei că nu există nicio șansă. (…)Mama a luptat pentru mine, am stat câteva luni în spital și în tot ce am realizat, absolut în toate lucrurile fomidabile din viața mea, l-am pus înainte pe Dumnezeu„, a povestit prezentatorul de la Radio ZU în cadrul unei emisiuni tv.

Foto: Instagram, Facebook

Citește și:

Eugenia Vodă, viața neștiută din spatele succesului 'Profesioniștii'. Cea mai discretă vedetă din România e soție de milionar

Soția actorului din „Tarzan', Ron Ely, a fost ucisă în propria casă, iar criminalul este chiar fiul lor! Incredibil ce s-a întâmplat cu atacatorul

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton