Gabriel Stoica, artistul abandonat în maternitate, ajută copiii și bătrânii părăsiți de cei dragi: "La casa de copii primeam doar o felie de cozonac"

 Dumitrache Laura
.

Gabriel Stoica este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară de la noi, dar puțină lume știe drama prin acesta a trecut. Gabriel a fost abandonat de părinți la naștere și a crescut într-un orfelinat. Artistul își caută și acum părinții, iar pentru el perioada Crăciunului este una dureroasă. Chiar și așa, nu ezită să le facă bucurii copiilor și bătrânilor atunci când are ocazia. În prag de sărbători, Gabriel Cristea a făcut un act de caritate!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriel Stoica trăiește o mare dramă. Artistul de muzică populară nu și-a cunoscut niciodată părinții, acesta fiind abandonat în maternitate. Chiar și așa, artistul nu uită niciodată de unde a plecat, iar în prag de sărbători a făcut un gest emoționant.

gabriel stoica artistgabriel stoica artist

De Crăciun, Gabriel Stoica le dăruiește copiilor abandonați de părinți și bătrânilor de la centrele din Arad, pachete cu mâncare. Același lucru a făcut și anul acesta. Artistul le-a redat zâmbetul pe buze copiilor abandonați și le-a adus bucurie în sufletele bătrânilor.

Citește și: Ce planuri are Theo Rose pentru copilul ei cu Anghel Damian:”E crunt să muncești o viață, împins de la spate de părinți”

Citește și:Delia, detalii neștiute din relația cu Răzvan Munteanu, după 10 ani de căsnicie.De câte ori au dormit separați: „Pe motiv că…'

Citește și:Cristina Spătar s-a căsătorit cu Vicențiu Mocanu și vrea să devină mamă din nou:”Niciodată nu poți să spui niciodată”

Citește și: Andreea Bălan a fugit de acasă la 18 ani:'Nu îmi mai plăcea cum se ocupa tata de mine. Am vrut să îmi iau cariera în mâini'

Gabriel Stoica, artistul abandonat în maternitate, ajută copiii și bătrânii părisiți de familiile lor

Gabriel Stoica are o poveste de viață tristă, dar a dovedit că este un bărbat puternic. Părăsit de părinți la naștere, Gabriel a crescut într-un orfelinat, unde a trăit momente dificile. În prezent este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică populară din România. Acesta dăruiește în fiecare an pachete caselor de copii și centrelor de bătrâni din Arad, unde merge la colindat împreună cu formația sa.

„Pentru mine, Crăciunul înseamnă iubire față de aproapele tău, dăruire, nu atât materială, cât sufletească. Eu îmi amintesc cu mare drag de această perioadă din an. La casa de copii unde am crescut, primeam doar o felie de cozonac și o mică porție de cartofi prăjiți. Pentru mine, sărbătoarea Crăciunului înseamnă și foarte multă durere, din cauză că nu am părinții lângă mine', a declarat Gabriela Stoica pentru fanatik.ro.

Gabriel Stoica: „M-am tot întrebat cu ce am greșit de nu mă caută nimeni”

Gabriel Stoica, 31 de ani a fost abandonat la naștere de părinți și a trecut prin momente grele de-a lungul anilor. Dar acest lucru l-a ambiționat să lupte pentru a avea o viață decentă și o carieră de succes. Cu toate astea, Gabriel Stoica are momente în care se simte singur și nu înțelege de ce femeia care l-a născut a decis să îl abandoneze.

„Este al 31-lea an când nu îi am pe părinți lângă mine. Eu încă sper că îmi voi găsi părinții, frații sau alte grade de rudenie. M-am tot întrebat timp de 31 de ani cu ce am greșit de nu mă caută nimeni', a mai spus Gabriel Stoica.

Gabriel vrea să își cunoască mama biologică

Gabriel Stoica nu a reușit să își cunoască părinții biologici, dar nu a încetat niciodată să o caute pe cea care i-a dat viață în urmă cu 31 de ani. Artistul a trăit la orfelinat până la vârsta de 9 ani, după care a fost adoptat de o familie din comuna Roșua de Beiuș, judetul Bihor.

Aici a stat până la vârsta de 18 ani, după care și-a croit singur un drum în viață. „Copilăria mea a fost una tristă din punct de vedere emoțional, mereu mi-am dorit să îmi cunosc mama, tatăl, frații. Nu o să mă las până nu dau de ei', declara in urma cu un an Gabriel Stoica.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton