Adevărul despre problemele de sănătate pe care le are Gabriel Cotabiță: "De 5 ani mi se tot întâmplă, de când am stat în comă"

 Sutiu Theodora
.

Pe 1 noiembrie, Gabriel Cotabiță a împlinit 66 de ani. Cu această ocazie specială, artistul a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV unde a vorbit despre problemele de sănătate care nu îi dau pace de câțiva ani buni. Chiar dacă nu mai este în forma de altă dată, solistul dovedește că nu și-a pierdut nici acum simțul umorului și voia bună.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriel Cotabiță a împlinit 66 de ani și a avut nevoie să se sprijine de realizatorul TV pentru a coborî cele trei trepte, dar a dat dovadă de foarte mult optimism. Cu un tremur vizibil de mână, artistul a recunoscut că în ultimii doi ani nu a mai făcut nimic altceva decât să supraviețuiască problemelor de sănătate pe care viața i le-a dat.

corabita-3corabita-3

Gabriel Cotabiță a împlinit 66 de ani. Cum se simte acum

Artistul i-a povestit lui Cătălin Măruță că decât a fost la un pas să moară, în urmă cu cinci ani, viața lui s-a schimbat radical. De curând, el a ajuns din nou, pe mâna medicilor.

„De vreo 2 ani, supraviețuiesc numa. Se numește Supraviețuitorul. De când am schimbat anul, am trecut prin probleme de sănătate ciudate. De 5 ani mi se tot întâmplă, de când am stat în comă. Se pare că anul acesta a fost nefast pentru mine.

Am fost de Revelion în spital, cu COVID-19. Apoi m-am internat cu tiroida, luna trecută. Nu a fost AVC, daca era, nu mai eram aici. A fost cu tiroida. Nu m-am operat, m-am tratat', a declarat Gabriel Cotabiță, artistul care azi a împlinit 66 de ani.

Citește și: Gabriel Cotabiță, primele declarații după ce a suferit un accident vascular: „Sunt viu”

Citește și: Gabriel Cotabiță, internat din nou în spital

Citește și: De ce nu au copii Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express

Citește și: Constantin Enceanu e un patron strict, deși pandemia i-a afectat afacerea

Artistul este o persoană superstiționasă

Ajuns la 66 de ani, Gabriel Cotabiță a recunoscut că își face mereu astrograma și de foarte multe ori aceasta nu a mințit. Chiar și coma de acum 5 ani a fost prevestită de astrologul său.

„Am făcut o astrogramă, mereu fac. Sunt Scorpion, trebuie să știu ce se întâmplă. Mi s-a zis ce urmează (nr. problemele cu tiroida).

Astrograma se schimbă, treci prin diverse. Mi-a făcut-o o prietenă la început de an și mi-a zis că o să am o problemă, dar scap de ea.

Nu m-am speriat, sunt obișnuit. Problema vine, tot ce poți să faci e să fii pregătit, trebuie să nu te sperii, să nu se sperie cei din jur', a mai declarat Cotabiță.

A trecut peste probleme cu ajutorul iubitei lui

Mai mult decât atât, vedeta mai spune că a trecut peste toate probleme din viața sa cu ajutorul iubitei lui, care nu l-a scăpat din ochi. Este vorba tânăra Alina Cotabiță, în vârstă de 35 de ani. Gabriel Cotabiță recunoaște, la 66 de ani, că a cunoscut iubirea adevărată.

'Am avut noroc cu persoana pe care o am lângă mine. Nu mă așteptam să mai stea lângă mine, cu atâtea probleme de sănătate. Asta este iubire adevărată. În afară de faptul că o iubesc, nu am făcut nimic pentru ea, nu i-am ridicat o statuie. Ea este stâlpul meu de sprijin', a mai spus Cotabiță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton