Gabi Bădălău îi face declarații de dragoste Biancăi Drăgușanu, în plin scandal cu mama copiilor lui: "O iubesc și..."

 Raiciu Adriana
.

Gabi Bădălău îi face declarații de dragoste Biancăi Drăgușanu. Gabi Bădălău pare că și-a găsit liniștea alături de Bianca Drăgușanu. Pe omul de afaceri nu-l mai interesează ce face fosta soție, Claudia Pătrășcanu, și se focusează doar pe relația cu frumoasa blondină. Iată ce declarație de dragoste i-a făcut acum!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu trei ani, Claudia Pătrășcanu și-a luat cei doi copii și a plecat din casa în care locuia cu Gabi Bădălău. Procesul de divorț nu s-a finalizat nici acum, iar artista tot susține că situația este una complicată și dificilă. Ba chiar mai mult, recent, artista și omul de afaceri au fost implicați într-un scandal monstru, după ce aceasta ar fi pus microfoane între hainele copiilor sau s-a folosit de o aplicație de pe telefonul lor pentru intercepta anumite discuții. Ulterior, pe Internet, chiar a apărut o înregistrare în care mama lui Gabi și sora lui o vorbesc de rău pe Bianca Drăgușanu, dar a fost ștearsă la puțin timp după.

badalaubadalau

Ei bine, după ce au apărut în presă aceste informații, Gabi Bădălău a avut și o primă reacție. Iată ce spune omul de afaceri despre situația actuală!

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu au divorțat încă, la trei ani de la separare: „Ține de familia lui'

Citește și: În ce relații au rămas Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, la trei ani de la separare:„Ne mai trimitem și mesaje’

Citește și: Anghel Damian, declarații de amor ca-n filme pentru Lia Bugnar, înainte să se îndrăgostească de Theo Rose:’Suntem parteneri în absolut’

Citește și: Laurențiu Reghecampf, executat silit de Anamaria Prodan:Nu face decât să-și batjocorească propriul copil

Gabi Bădălău îi face declarații de dragoste Biancăi Drăgușanu

Deși este în plin scandal cu fosta lui parteneră, Gabi Bădălău își vede liniștit de viață și spune că este mai fericit ca niciodată alături de Bianca Drăgușanu. „O iubesc pe Bianca și ne vedem de povestea noastră', a spus Gabi Bădălău, potrivit Playtech.

Totodată, nici fosta asistentă de televiziune nu pare interesantă de discuția avută între mama lui Gabi și sora acestuia.

„Nu mă interesează această telenovelă. Eu sunt bine, am tot ce-mi trebuie. Pentru mine nu-i important ce zice Rodica sau Sabina. Nu există ceva care să mă afecteze', a spus și Bianca, potrivit sursei citate anterior.

În încheiere, Gabi a mărturisit că nu îi va face plângere mamei copiilor lui.

„Ea face de toate (n.r. inclusiv plângeri la DNA), eu nu voi face niciun demers legal în acest sens', a încheiat omul de afaceri.

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a susținut că familia Bădălău i-ar fi restricționat legătura cu copiii ei. Ba chiar mai mult, a descris scenele de violență verbală la care cei mici ar fi asistat.

„Astăzi, familia Bădălău a decis că trebuie să îmi aud copiii doar în prezenţa lor, le-a fost tras telefonul din mâna, au punctat ca nu îi interesează de nimeni și nimic, și atunci cât ei vor și doar în prezenta lor, îmi voi auzi copiii. Copiilor mei li s a restricționat orice legătura atât cu mine, cât și cu bunica maternă la ordinul strict și cu pumnul în masa al acestei familii.

Tot astăzi, doi copii minori au asistat la zeci de agresiuni verbale, emoționale și un act al alienării parentale, unde atât tatăl cât și bunica paternă m-au jignit într-un mod stradal atât pe mine, cât și pe mama mea și-mi aduc zeci de insulte de față cu copiii noștri. Doi copii cărora nu li se oferă intimitate de a vorbi cu mama lor, cărora le este dor de mine și mie de ei, cărora le este teama când tatăl tipă și nu fac exact cum el dictează, doi copii care nu au nicio vină pentru răzbunările, fricile și acțiunile acestei familii‘, a scris Claudia Părăşcanu pe reţelele de socializare.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton