Cum arată Sorinel Copilul de Aur după ce a slăbit 45 de kilograme. A ajuns de nerecunoscut

 Laciu Andreea
.

Sorinel Copilul de Aur a luat pe toată lumea prin surprindere cu ultimele apariții. Manelistul s-a transformat total după ce a slăbit un număr impresionant de kilograme. Este de-a dreptul de nerecunoscut, iar ambiția de care a dat dovadă i-a impresionat pe mulți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Celebrul manelist are deja o carieră impresionantă în spate, dar la un moment dat a pierdut lupta cu kilogramele în plus. Când a realizat că a ajuns la o greutate alarmantă, cântărețul a decis să ia măsuri drastice. S-a ambiționat și a reușit să se transforme total. Fanii lui abia îl mai recunosc acum.

sorinel-copilul-de-aur-2sorinel-copilul-de-aur-2

Sorinel Copilul de Aur a slăbit 45 de kilograme

Fanii manelistului au fost impresionați după ce au apărut cele mai noi imagini cu acesta, pe rețelele de socializare. După ce a dispărut o perioadă din lumina reflectoarelor, cântărețul în vârstă de 32 de ani a revenit în forță și cu o siluetă de invidiat. Se pare că a reușit să scape de 45 de kilograme cu ajutorul dietelor, după ce s-a săturat să tot crească alarmant în greutate, conform Spynews.

Cu ani în urmă, era considerat unul dintre cei mai talentați tineri maneliști. A avut un succes fabulos, dar cel mai probabil stilul de viață haotic l-a făcut să ajungă la un număr mare de kilograme, care ajung în cele din urmă să afecteze și starea de sănătate. Așa a început să se pună pe treabă și se pare că efortul lui a meritat din plin, căci acum a impresionat cu modul în care a reușit să slăbească.

Citește și: Care ar fi motivul real al divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Ce planuri de viitor au cei doi, separat

Citește și: Ce relație există, de fapt, între Simona Halep și antrenorul ei, Patrick Mouratoglou: „Datorită ție iubesc din nou…”

Citește și: Ce titluri regale vor primi copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle, după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, primele declarații despre nunta cu iubitul ei: „Dansez până dimineață'

Este căsătorit și are două fetițe

Pe lângă succesul fabulos din muzică, manelistul se bucură acum și de fiecare clipă petrecută alături de familie. Sorin Cristian Alecu, așa cum se numește în buletin Sorinel Copilul de Aur, s-a căsătorit în anul 2017 cu Alina. Cei doi au împreună două fetițe adorabile. Nașul lui de cununie a fost chiar Dan Bursuc, un nume greu din lumea manelelor, conform România TV.

Data nunții în care și-au unit destinele cei doi nu a fost deloc una aleasă la întâmplare. Dan Bursuc și soția lui, nașii de cununie ai lui Sorinel Copilul de aur și ai Alinei, împlineau 10 de ani de căsnicie în ziua în care și finii lor au devenit oficial soț și soție.

Cine este Sorinel Copilul de Aur

Sorin Cristian Alecu, cunoscut drept Sorinel Copilul de Aur, este un cântăreț român de manele, de etnie rromă. A devenit celebru și datorită rolului pe care l-a jucat în filmul „Poveste de cartier”. S-a născut la data de 24 februarie 1990. Are 32 de ani și este zodia Pești.

Are o înălțime de 1,71 m. Părinții lui se numesc Florin și Florentina Alecu. Manelistul mai are încă cinci frați: Adrian Alecu, Carlos Daniel Andrei Alecu, Roxana Alecu, Silvian Alecu, Mădălina Alecu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton