Gabi Bădălău, adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu: „Toată lumea știe că...”

 Martin Lorena
.

Gabi Bădălău dezvăluie adevărul despre relația sa cu Bianca Drăgușanu! Cei doi au trecut atât prin momente fericite, pline de romantism, cât și prin certuri și conflicte. Deși se zvonea că s-au despărțit, se pare că fiul de milionar și Bianca Drăgușanu se iubesc mai mult ca oricând! Gabi Bădălău a făcut o serie de dezvăluiri referitoare la relația dintre ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu formează un cuplu încă de la începutul anului 2021. Este adevărat, cei doi au trecut prin mai multe despărțiri, majoritatea provocate de gelozia exagerată a amândurora. Important este că s-au împăcat, iar de această dată relația pare mai stabilă ca niciodată.

WhatsApp-Image-2021-09-22-at-10.36.12-1WhatsApp-Image-2021-09-22-at-10.36.12-1

Gabi Bădălău a oferit declarații uluitoare în ceea ce privește relația sa actuală cu Bianca Drăgușanu. Se pare că aceștia au îngropat săcurea războiului și au rămas împreună!

Citește și: Bianca Drăgușanu confirmă împăcarea cu Gabi Bădălău:„Sunt mai…'

Citește și: Ce propunere i-a făcut Claudia Pătrășcau lui Gabi Bădălău, la divorț:„S-ar termina într-o secundă'

Citește și: De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu:„M-a înjurat de bunica mea moartă!'

Citește și: Alex Bodi, despre acuzațiile că ar fi trimis-o pe Bianca Drăgușanu să se prostitueze:„În doi ani de relație…'

Gabi Bădălău, adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău a oferit o serie de dezvăluiri incredibile referitoare la relația lui cu Bianca Drăgușanu. Milionarul a declarat că formează un cuplu cu frumoasa blondină și că merg împreună mai departe, chiar dacă există și certuri câteodată.

„Toată lumea știe că suntem împreună! Așa e în fiecare cuplu, ne certăm, ne împăcăm, important este că acum suntem foarte bine. Și aseară am fost împreună', a spus Gabi Bădălău pentru impact.ro.

De curând, cei doi au fost surprinși împreună la ziua de naștere a unei fete din anturajul Biancăi. Aceștia s-au distrat de minune și au petrecut toată noaptea pe ringul de dans.

Gabi Bădălău a făcut primul pas spre împăcare

Bianca și Gabi nu se mai aflau în relații bune, însă Universul i-a adus unul lângă celălalt. Cei doi s-au întâlnit întâmplător într-un club de lux din Capitală, iar fiul de milionar a simțit nevoia să îi adreseze câteva cuvinte divei.

„Bianca a plecat, iar Bădălău a a venit după ea, în parcare. Ea a continuat să-l ignore câteva minute, apoi a acceptat să stea de vorbă. După care, au plecat împreună', a spus o persoană din anturajul celor doi pentru sursa citată.

Cum a început relația celor doi

Povestea lor de iubire a început la sfârșitul anului 2020, atunci când Bianca Drăgușanu se afla în Dubai alături de fosta iubită a lui Gabi Bădălău, Ramona Gabor. Cele două aveau de gând să petreacă câteva zile împreună, însă imediat după revelion, fiul de milionar a dus-o pe divă într-o vacanță de lux.

„Deși Gabi o invitase pe Bianca să facă revelionul împreună, ea a plecat la Ramona, în Dubai. La începutul anului, Gabi s-a dus după ea. De acolo, au plecat împreună într-o vacanță în Maldive. Ramona a aflat de la Bianca despre Gabi, și chiar s-a bucurat pentru ei', a spus o persoană din anturajul lor.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran și arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton