Cum s-au cunoscut Mihai Bobonete și soția lui: "Am cucerit-o când..."

 Dumitrache Medeea
.

Cu toții îl știm pe Mihai Bobonete de la ProTV, din serialul „Las Fierbinți', însă, pe lângă cariera impresionantă de actor, artistul are si o familie frumoasă. Mihai Bobonete și soția sa au împlinit 25 de ani de relație, iar actorul i-a făcut o declarație de dragoste. Iată cum s-au cunoscut Mihai Bobonete și soția lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mihai Bobonete și soția sa, Cătălina, s-au căsătorit civil în anul 2003. Nunta a fost făcută abia în anul 2017, la Vama Veche, unde au sărbătorit alături de familie și prieteni. Mihai și Cătălina au împreună doi copii – Octavian (11 ani) și Maria (5 ani).

Actorul a anunțat pe o rețea socială că în familia lui există un moment de bucurie în această perioadă. Mihai Bobonete și soția sa împlinesc 25 de ani de când s-au cunoscut și de când au început o relație.

bobonete1bobonete1

Cu ocazia aniversării, actorul a publicat pe Instagram o poză în care este alături de soție și i-a făcut o frumoasă declarație de dragoste.

Acum, după 25 de ani de când te-am cunoscut, pot spune clar că ești unica și singura mea dragoste adevărată! Te iubesc! La mulți ani! Cadoul mai pe seară când termin cu munca asta', a scris Mihai Bobonete pentru soția sa.

Cum s-au cunoscut Mihai Bobonete și soția lui, Cătălina

Mihai Bobonete a povestit, în cadrul unui interviu, cum s-a cunoscut cu cea care avea, peste ani, să-i devină soție. Cătălina nu avea decât 12 ani în acel moment, iar actorul 14 ani.

„La 14 ani, când a venit vremea să dau la liceu, am intrat la Slobozia, la mate-fizică, la „Mihai Viteazul'. Și am stat în internat, unde existau două camere de băieți și 30 de camere de fete, de la vârsta gimnaziului până la postliceală. Acolo am cunoscut-o și pe Cătălina, la o petrecere, în cantina internatului. Am invitat-o la un dans și aia a fost. Ea avea 12 ani, eu 14, iar motivul pentru care venise acolo era că avea o soră mai mare, la liceu, și locuiau împreună', a povestit actorul.

Citește și: Ce familie frumoasă are Mihai Bobonete!

Citește și: Ce-nseamnă să ai simțul umorului! Cum arată soția lui Mihai Bobonete:

Citește și: Petre Magdin, salvat de soție după ce a fost la un pas de moarte:

Citește și: Irina Rimes se mărită cu iubitul francez și vrea să devină mamă:

Mihai Bobonete a mărturisit, în stilul specific, și de ce a durat atât de mult până să facă pasul cel mare, în 2003 cuninia civilă, iar în 2017 cea religioasă, deși se cunoșteau de la vârste foarte fragede. De asemenea, actorul a specificat și care este relația dintre el și cei doi copii.

„Am cucerit-o foarte devreme, undeva pe la 12 ani ai ei, 14 ai mei. Și uite că avem aproape 25 de ani de când suntem împreună. Așa că… am și uitat cum am cucerit-o. Nuntă efectiv am făcut-o în 2018, dar a durat că a trebuit să mă conving, știi… 25 de ani că vreau să rămânem. Glumesc! (…) Am o relație destul de bună cu copiii, nevasta mă iubește, eu o iubesc pe ea așa că suntem fericiți', a povestit Mihai Bobonete.

Mihai Bobonete, mărturisiri despre viața de familie

Când vine vorba de echilibru între viața profesională și cea personală, Mihai Bobonete spune că nu îi este ușor. Actorul a mărturisit, în cadrul unei emisiuni televizate, că muncește foarte mult la filmările pentru „Las Fierbinți' și nu numai.

„Multă lume crede că am noroc, fac ce-mi place și iau și bani pentru asta. Lumea nu știe că filmăm pentru serial 10 luni /an, 10 ore/zi, și că în rest fac spectacole, pregătesc subiecte, muncesc', a declarat Mihai Bobonete.

De asemenea, Mihai Bobonete a povestit si că a pierdut episoade importante din viața copiilor din cauza carierei. Actorul a ratat un moment important din viața fiicei sale, dar și a sa ca părinte.

„Îmi amintesc cum într-o seară, venisem acasă după o zi de filmări, o văd pe Maria, fii-mea, cum trece prin fața mea și o întreb pe soție: De când merge Maria?, astea sunt momentele pe care le pierzi pentru ceea ce se cheamă carieră și nu se mai întorc niciodată….', a povestit actorul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton