Fulgy, noi declarații din arestul la domiciliu: „Nu știți care e adevărul...”

 Dumitrache Medeea
.

Fulgy se află în arest la domiciliu pentru 30 de zile după ce a lovit și tâlhărit un jurnalist. Tânărul a ales să nu stea cu părinții în tot acest timp și își duce pedeapsa la bun sfârșit într-un apartament din Rahova, de unde a făcut și ultimele mărturisiri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După toate problemele din ultima perioadă, Fulgy a ajuns în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Fiul Clejanilor a lovit un jurnalist, apoi i-a furat telefonul.

fulgy1-1fulgy1-1

Fulgy a ales să-și petreacă cele 30 de zile într-un apartament din cartierul Rahova. Tânărul este verificat constant de polițiști. În cazul în care acesta va părăsi apartamentul, riscă să fie arestat preventiv.

Fulgy, noi declarații din arestul la domiciliu

Numele Clejanilor, și mai ales al lui Fulgy, este pe buzele tuturor în ultima perioadă. Artistul s-a săturat ca lumea să arunce cu noroi în el și în familia lui, astfel că a decis să le răspundă din arestul la domiciliu.

Citește și: Ioniță de la Clejani, prima reacție în scandalul dintre Ramona și Fulgy:

Citește și: Ioniță de la Clejani, cercetat de poliție.

Citește și: Fiica Andreei Berecleanu are un nou iubit.

Citește și: Zanni și-a mărit tariful după ce a câștigat Survivor.

Fulgy a transmis că este bine și că mereu va fi bine, indiferent de ce spun gurile rele. Însă o mărturisire făcută de artist naște multe semne de întrebare. Fulgy a declarat că nimeni nu știe care este, de fapt, adevărul.

Dacă voi comentați de mine și de familia mea, înseamnă că voi sunteți niște săraci, care nu aveți ocupație. Eu de ce nu stau, mă, să vorbesc de altcineva? Nu știți care e adevărul… Suferință mai mare ca a mea nu o are nimeni, să nu ai libertate…'.

Fulgy e bine rău, a fost, va fi și este toată viața. Lăsați-mă în pace că nu am violat ca Gheorghe Dincă pe nimeni și nu deranjez pe nimeni. Concluzia mea de la viața asta- Te naști singur și pleci singur', a spus Fulgy pe Instagram.

Ce face Fulgy în arestul la domiciliu

Deși nu are voie să iasă din casă timp de 30 de zile și este verificat de polițiști, Fulgy nu pare că suferă prea mult. Artistul a fost vizitat de Babi Minune și s-au distrat împreună. Fiul Clejanilor a postat imagini alături de celebrul artist în care arată cum cântă împreună.

În clipul pe care Fulgy l-a publicat pe rețelele sociale din arestul la domiciliu, Babi Minune cântă, iar fiul Clejanilor îl acompaniază la chitară. Fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani i-a întrebat pe urmăritorii lui dacă să lanseze piesa respectivă împreună cu prietenul său.

Cum am spus anterior, Fulgy nu are voie să părăsească locuința. În cazul în care nu va respecta decizia oamenilor legii, acesta riscă să fie arestat preventiv. Potrivit gandul.ro, fiul Clejanilor va fi sub monitorizare permanentă. Polițiștii îl vor verifica de câteva ori pe zi pe Fulgy, pentru a se asigura că nu a plecat din arestul la domiciliul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton