Liviu Vârciu și Anda Călin organizează petrecerea de botez a fiului lor. Când va avea loc evenimentul

 Mirea Roxana
.

Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din iubirea lor au venit pe lume doi copii, Anastasia și Matei. Micuțul a fost creștinat în luna octombrie, anul trecut, însă petrecerea de botez va avea loc anul acesta, în toamnă. Liviu Vârciu și Anda Călin vor organiza o petrecere cu mulți invitați în cinstea fiului lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anda Călin și Liviu Vârciu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună și doi copii, pe Anastasia și Matei. Chiar dacă Liviu Vârciu publică adesea imagini cu fetița pe rețelele sociale, pe Matei a dorit să îl țină departe de ochii curioșilor.

l2l2

Fiul artistului a fost botezat în luna octombrie a anului trecut, într-un cadru restrâns. Din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus, cei doi au amânat petrecerea de botez pentru toamna aceasta. Totuși, artistul și aleasa inimii lui au procedat la fel și în cazul fetiței. Mai exact, Anastasia a fost creștinată la biserică în martie 2018, când avea șase luni, iar petrecerea de botez a avut loc în luna mai.

Citește și: Primele imagini cu fiul lui Liviu Vârciu și al Andei Călin.Cum l-a surprins artistul

Citește și: Augustin Viziru, dezvăluiri despre relația cu fratele lui, Lucian Viziru:„El a fost principalul motiv pentru care…'/ EXCLUSIV

Citește și: Alex Bodi și Oana Marica nu se mai ascund.Cum au fost filmați într-un club

Citește și: Fiica Andreei Berecleanu are un nou iubit.Eva Zaharescu și Ștefan Manolache, primele imagini împreună

Liviu Vârciu și Anda Călin se pregătesc de petrecerea de botez

Liviu Vârciu și Anda Călin își doresc să organizeze o petrecere cu mulți invitați în cinstea fiului lor, Matei. Totuși, Anda Călin a spus că ea și artistul speră că totul va fi conform planului și că nu vor fi din nou restricții care să-i împiedice să țină petrecerea exact așa cum își doresc.

Vom face petrecerea în toamnă, undeva în septembrie, nu am fixat data încă. Matei are un an și aproape două luni și vom organiza o petrecere cu mulți invitați. Sperăm să putem petrece și că nu vor fi din nou restricții”, a declarat Anda Călin, pentru wowbiz.ro.

Cum s-au cunoscut Anda Călin și Liviu Vârciu

Anda Călin și Liviu Vârciu sunt împreună de cinci ani de zile. Cei doi formează un cuplu din 2016, iar la începutul lui 2017, au decis să se mute împreună. Chiar dacă sunt foarte discreți în ceea ce privește relația lor, Anda a oferit câteva detalii pe Instagram despre cum l-a cunoscut pe artist. Aceasta a povestit că ea și Liviu Vârciu s-au cunoscut într-un restaurant și că cel care a făcut primul pas a fost artistul.

M-am cunoscut cu Liviu (n.r. – Liviu Vârciu) într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea. Suntem împreună de patru ani și câteva luni', a transmis Anda Călin la InstaStory.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton