Fulgy de la Clejani, după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie: "Am cea mai frumoasă viață"

 Raiciu Adriana
.

Fulgy, după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie. La o zi după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare cu supendare, Fulgy a avut o primă reacție. Fiul cel mic al Clejanilor s-a filmat și a vorbit deschis despre situația actuală. Iată declarațiile făcute de artist!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Miercuri, 9 noiembrie, Fulgy, fiul cel mic al Clejanilor, a fost condamnat definitiv pentru tălhărie și este nevoit să plătească cheltuielile de judecată. În urmă cu un an, tânărul ar fi tâlhărit și amenințat un jurnalist care îl filma, iar în luna aprilie a acestui an a primit o condamnare de doi ani de închisoare cu suspendare. De asemnea, a fost obligat să plătească 10.000 de lei drept despăgubire. Ulterior, fiul Clajanilor a depus apel, însă cerera a fost respinsă.

fulgy-fulgy-

La doar câteva ore de la aflarea sentinței, Fulgy de la Clejani a avut și o primă reacție. Pe contul său de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa, a postat un InstaStory, în care vorbește deschis despre situația actuală. Iată declarația făcută de acesta!

Citește și: Fulgy a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie.Sentința este definitivă

Citește și: Fulgy l-a amenințat pe atacatorul Margheritei. Tânărul e revoltat:'Roagă-te să ajungi la pușcărie'

Citește și: Inga și Andrei s-au certat la Mireasa. De la ce a pornit conflictul:„I-am reproșat multe, dar…’

Fulgy, după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie

În urmă cu doar câteva ore, Fulgy a ținut să-și anunțe urmăritorii că nu a ajuns la pușcărie, ci că se bucură din plin de tot ce se întâmplă în viața lui la momentul actual. Aceasta a fost și prima reacție a artistului, după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie.

„Hai bună dimineață, oameni buni, din halatul ăsta roșu și cu cea mai bună stare, pentru că am cea mai frumoasă viață! Vreau și eu să vă anunț în felul următor, nu sunt la pușcărie, mai e cale lungă…Doamne ferește și apară pe toată lumea”, a declarat Fulgy, pe contul său de Instagram.

Fiul Clejanilor a agresat și tâlhărit un jurnalist

După toate scandalurile în care a fost implicat în ultimul an, Fulgy s-a ales cu o condamnare de doi ani de închisoare cu suspendare. În luna aprilie a anului trecut, băiatul cel mic al Clejanilor a lovit și a tâlhărit un jurnalist.

„Condamnă pe inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeras, la pedeapsa de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie – fapta din 10.07.2021. (….)

Interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, pe durată de 3 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. (…)

Instanţa suspendă sub supraveghere pedeapsa de 2 ani de închisoare aplicată inculpatului, pe un termen de supraveghere de 2 ani. (…) Obligă inculpatul la plata sumei de 10.000 (zece mii) de lei către partea civilă Kirmizigul Kevin – Serif cu titlu de daune morale’, a fost sentința primită de Fulgy și care a fost menținută de judecătorii de la Curtea de Apel.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton