De ce și-a retras Andreea Bălan fiicele din învățământul privat și le-a mutat la stat: "Le-am întrebat ce vor să facă și..."

 Oana Pantazi
.

Andreea Bălan a luat recent o decizie surprinzătoare – artista și-a retras fiicele de la învățământul privat. Ella Maia și Clara, care acum sunt în clasa zero, respectiv la grădiniță, studiau în sistem particular, iar mama lor a decis să le mute la stat. Iată care a fost motivul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent, Andreea Bălan și-a retas fiicele de la privat, alegând învățământul de stat. Artista a avut un motiv bine determinat pentru care a ales ca micuțele ei, doresc să îi calce pe urme, iar asta a convins-o să facă această alegere.

4332-14332-1

De ce Andreea Bălan și-a retras fiicele de la privat

Artista este o mamă cu normă întreagă, total dedicată celor două fetițe adorabile ale ei, așadar este preocupată încă de acum de viitorul lor. Dept urmare, Andreea Bălan și-a retras fiicele din învățământul privat și le-a mutat la cel de stat. În timp ce Ella este elevă la clasa zero, Clara merge la grădiniță, dar amândouă au moștenit, se pare, pasiunea mamei lor pentru muzică. Asta a determinat-o pe artistă să facă această mutare neașteptată.

Citește și: Ce pensie alimentară le plătește George Burcea fiicelor sale. Andreea Bălan: „Nu a virat niciun ban timp de…'

Citește și: Cum se înțelege Andreea Bălan cu George Burcea, la aproape trei ani de la despărțire:'El este prezent în viața fetelor, dar…'

Citește și: Câți bani cere Andreea Bălan pentru o oră de cântat la concerte și nunți.Artista este mai accesibilă decât Andra și Delia

Dansăm prin casă și chiar la serbarea de sfârșit de an au fost întrebate ce vor să se facă când vor fi mari. Au zis că vor să fie soliste, ca mami. Atunci, le-am mutat de la particulară, de unde erau în Pipera. Le-am mutat la 'George Enescu', la liceul de muzică. Cea mică, la grădiniță, iar cea mare la grupa 0. Deci, dacă vor să fie artiste, măcar să știe un instrument și să vedem, mai departe, ce o să se întâmple', a dezvăluit artista pentru ego.ro.

Andreea Bălan vrea să lanseze o piesă cu fiicele ei

Andreea Bălan a mărturisit, de altfel, că deja are o piesă pe care ar vrea să o cânte alături de Ella și de Clara. Urmează ca cele mici să învețe melodia, iar mama lor o va înegista, cu siguranță.

Evident, am și piesa, dar trebuie doar să o învețe ele și să o înregistrez, da', a dezvăluit Andreea Bălan pentru sursa citată.

De altfel, artista nu exclude posibilitatea ca fiicele ei să îi calce pe urme, lucru obișnuit în familiile de artiști. Și cum tatăl lor este actor, iar mama cântăreață, este foarte posibil ca Ella și Clara să aleagă să pornească pe acest drum.

Inevitabil cred că copiii imită părinții și nu cred că o să fie doctorițe, că nu au exemplu în casă. Clar mă vor lua pe mine ca exemplu și vor fi fie balerine, cântărețe, actrițe, cine știe?', a mai spus Andreea pentru ego.ro.

Și cum primul pas a fost făcut – Andreea Bălan și-a retras fiicele din învățământul privat pentru a putea să studieze muzica -, sunt toate șansele ca micuțele să îmbrățișeze cariera mamei lor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton