Fuego și-a împodobit bradul de Crăciun: ”Știu că pare șocant, dar...”

 Calin Maria Bianca
.

Fuego și-a împodobit bradul de Crăciun. Marele artist a 'furat' startul și nu s-a sfiit să spună asta public. Cunoscut pentru melodia sa celebră ce trezește spiritul sărbătorilor de iarnă, cântărețul are un motiv bine întemeiat pentru decizia luată. Nu a împodobit bradul din luna noiembrie întâmplător, ci a cântărit foarte bine lucrurile ce urmează să se întâmple în viața lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fuego și-a împodobit bradul de Crăciun. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că pe vremuri pomul de Crăciun se împodobea în ajun, pe data de 24. Lucrurile s-au schimbat acum, iar tradiția nu mai este respectată, fiecare alegând momentul în care dă startul pregătirilor de Crăciun. Magazinele sunt deja pline de decorațiuni, iar acest lucru i-a dat de gândit și lui Fuego.

fuego-9fuego-9

Nu este român care să nu știe faimoasa melodie a lui Fuego ce aduce spiritul sărbătorilor în sufletul oricui. Artistul a mărturisit de nenumărate ori că iubește Crăciunul, poate din acest motiv a avut un succes colosal și piesa scoasă în urmă cu mai mulți ani. Fiindcă este un împătimit al sărbătorilor de iarnă, Fuego a dat startul pregătirilor și a împodibit bradul înaintea tuturor.

Citește și: Fuego a fost la un pas de moarte:”A intrat în mine cu peste 200 de km/h”

Citește și: Fuego a economisit pentru zile grele:„Nu-mi permit luxul de a sta fără să fac nimic'

Citește și: Mădălina Cafadaru și soția lui Nosfe s-au certat la Chefi la Cuțite:”Îmi venea să urlu…”

Citește și: Johnny Depp și Joelle Rich s-au despărțit.Avocata l-a reprezentat pe actor într-un proces mai vechi, în 2018

Fuego și-a împodobit bradul de Crăciun

În perioada următoare, Fuego este destul de aglomerat, ținând cont de colecția de colinde pe care o are. Urmează să aibă numeroase concerte, astfel că timpul este limitat în a sta acasă. Pentru că și-a dorit totuși să se bucure și anul aceste de tot ceea ce înseamnă spiritul Crăciunului, a luat decizia să își împodobească bradul. Artistul a explicat că aceasta era singura variantă pentru a putea să simtă perioada magică care se apropie.

„Am împodobit bradul în avans deja din luna septembrie pentru că mi-am filmat edițiile speciale de sărbători la emisiunea mea și după ce am ajuns acasă m-am gândit <> Am furat așa un pic startul și am împodobit bradul și acasă. Știu că pare șocant, dar eu am o perioadă foarte plină până la începutul anului viitor. Acum plec în repetiții spre Chișinău pentru concertul meu de pe 2 decembrie', a mărturisit Fuego, pentru Antena Stars, potrivit SpyNews.ro.

Cum și-a împodobit Fuego bradul

Acum, după ce a dezvăluit că și-a împodobit bradul de Crăciun, toți se întreabă cum a ales să-l facă. Departe de gândul de a avea un brad natural, totul din iubirea pentru natură, Fuego a ales un brad artificial. Nu, nu unul oarecare, ci un brad argintiu. În privința decorațiunilor, artistul a mers pe simplitate și rafinament totodată, cu o notă mare de eleganță.

Sunt om foarte ocupat și vreau să mă bucur de bradul meu atât timp cât mai stau pe acasă. Bradul meu are o singură culoare, o culoare aurie și este un brad argintiu, ca să nu facem o crimă să tăiem bradul din pădure care știți cât de greu crește. Mi-am împodobit bradul în ciuda cumva a celor care nu au activități mai bune de făcut', a mai adăugat artistul.

Fuego: „Crăciunul de cândva avea aer de simplitate'

Într-un interviu exclusiv pentru VIVA!, Fuego ne-a dezvăluit cum erau sărbătorile de iarnă în copilăria lui, dar și ce s-a schimbat de atunci. Artistul susține că lucrurile nu mai sunt la fel ca atunci când era mic, iar asta nu-i aduce deloc zâmbetul pe buze.

'Crăciunul de cândva avea aer de simplitate. Nu ne încărcam memoria cu prea multe și treceam totul prin suflet. Toată strada mirosea a cozonaci, noi eram de la prânz, în Ajun, la colindat, pe la toate scările, iar în casă se pregăteau bunătăți. Turda era așa, ca într-un basm, de Sărbători. Așa perceam atunci. De la prima zăpadă dădeam iama în curtea școlii și ne jucam, făceam cazemate, ne luptam cu bulgării, eram afară și eram căliți. Nu postam pe Facebook când apăreau primii fulgi şi nici selfie-uri cu bradul nu aveam – dar asta nu înseamnă că momentele respective aveau mai puțină valoare. Din contră! Bucuria era mult mai vie!', a declarat Fuego pentru VIVA!

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton