Doinița Oancea, despre Daniela Crudu, la iUmor: "E greu să stai o viață întreagă în genunchi"

 Oana Pantazi
.

Doinița Oancea a creat un moment stânjenitor în clipa în care s-a referit la Daniela Crudu în termeni deloc flatanți, chiar umilitori, la iUmor… Actrița venise să-i facă un roast prietenei sale Nicoleta Luciu, care a fost invitat special în juriul celebrei emisiuni pe 6 noiembrie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Lucrurile au scăpat de sub control în momentul în care, în timp ce o lua la roast pe Nicoleta Luciu, proetena ei, Doinița Oancea, a lovit-o în plin pe Daniela Crudu, la iUmor, cu un comentariu la care nu se aștepta nimeni. Momentul a fost stânjenitor pentru jurați, și în special pentru Delia, care în acel moment a părut că nu vrea să fie acolo…

312811994_3367480110163715_8956989721383524637_n312811994_3367480110163715_8956989721383524637_n

Doinița Oancea a ironizat-o pe Daniela Crudu la iUmor: „E greu să stai o viață întreagă în genunchi”

Chiar dacă a dispărut de multă vreme din lumina reflectoarelor, Nicoleta Luciu a rămas în continuare Romania’s sweetheart, așa că fanii au fost încântați să o vadă, după o lungă absență, în juriul emisiunii iUmor. În momentul de față, Nicoleta locuiește la Târgu Mureș alături de soțul ei și cei 4 copii, departe de lumea glam a showbizului. Vedeta s-a bucurat să o vadă pe fosta ei colegă de telenovele, Doinița Oancea, care a venit să-i facă un roast, așa cum se obișnuiește cu fiecare invitat din juriu.

Citește și: Cum a ajuns Doinița Oancea să joace în filme. Părinții ei s-au opus: „Au aflat abia în ziua în care am semnat contractul” / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Scărlătescu, din culisele emisiunii „Chefi la cuțite’:„S-ar putea să ne și batem. Între noi există…’

Citește și: Cine e Bianca Spermezan, iubita lui Denis Roabeș.Cei doi sunt logodiți

Cu toate că a fost destul de blândă cu prietena ei, Doinița Oancea a luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care a venit cu un comentariu total neașteptat cu privire la Daniela Crudu, la iUmor.

„Nicoleta, tu ești o femeie extraordinară, în primul rând că le faci pe toate dintr-o dată. Spre exemplu, ai făcut 3 copii dintr-o sarcină și 25 de milioane de euro dintr-o singură căsătorie. Puțini oameni știu că Nicoleta Luciu a vrut să fie călugăriță.

Asta era visul ei și până la urmă a renunțat. Ar fi fost foarte greu să facă asta. Daniela Crudu poate să îți spună că este tare greu să stai o viață întreagă în genunchi', a spus Doinița Oancea, lăsându-i pe jurați mască.

Nici Teo nu a scăpat de ironiile Doiniței Oancea

După ce Doinița Oancea a lovit-o în plin pe Daniela Crudu, la iUmor, a venit și rândul lui Teo Trandafir să fie ironizată. Asta era, oarecum, de așteptat, deoarece Nicoleta Luciu a făcut mult timp parte din emisiunea lui Teo, pe când se difuza la PRO TV. Evident că nici Nicoleta nu a scăpat de comentariile acide ale prietenei sale.

„Te-ai retras din televiziune și asta a fost o mare lovitură pentru fanii tăi. Îți spun sigur, pentru că îi cunosc pe amândoi', a lovit în plin Doinița Oancea.

Și dacă tot s-a referit la perioada în care Nicoleta făcea furori pe micul ecran, actrița a profitat de ocazie pentru a arunca o săgeată și înspre Teo.

„Nicoleta a fost asistentă, dar de televiziune, la Teo. A fost un drum foarte frumos și pentru tine și pentru ea. Măcar tu te-ai retras la timp', a punctat Doinița Oancea.

Nicoleta a avut parte de un roast și din partea surorii ei, Iuliana, însă a scăpat ușor, pentru că mezina familiei a fost blândă cu ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton