Francesco Totti și Ilary Blasi divorțează după 17 ani de căsătorie: "Alegerea, deși dureroasă, nu poate fi evitată"

 Dumitrache Laura
.

Francesco Totti și Ilary Blasi divorțează după 17 ani de căsătorie. Povestea lor de dragoste a ajuns la final, luând decizia de a se despărți. Legenda Romei și celebra prezentatoare TV au emis câte un comunicat pe această temă. Fostul fotbalist a fost surprins recent alături de o altă femeie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Francesco Totti și Ilary Blasi divorțează după 17 ani de căsătorie. Divorțul dintre Francesco Totti și Ilary Blasi ocupă primele pagini ale tabloidelor din Italia. Cei care i-au cunoscut sunt șocați de decizia pe care cei doi au luat-o. Fostul fotbalist și Ilary Blasi s-au cunoscut în 2002, iar trei ani mai târziu au devenit soț și soție. Cei doi au împreună trei copii, Cristian, Chanel și Isabel.

Francesco Totti și Ilary Blasi divorteazaFrancesco Totti și Ilary Blasi divorteaza

La începutul acestui an, au apărut zvonuri conform cărora fostul jucător de la AS Roma ar fi început o idilă cu o altă femeie, Noemi Bocchi. La acea vreme, cei doi au negat informațiile. Cu toate astea, relație dintre Francesco Totti și Ilary Blasi a ajuns la final.

Citește și: Fiul cel mic cuplului Adela Popescu – Radu Vâlcan a împlinit un an.Imagini inedite de la petrecere

Citește și: Pippa Middleton a născut o fetiță.E al treilea copil al cuplului

Citește și: Dima Trofim și-a botezat fiica. Primele imagini de la slujba religioasă:”O să vină și nunta”

Citește și: Denisa Filcea, declarații controversate după ce a devenit mamă:”Copiii nu cer să se nască, noi alegem să îi aducem pe lume și trebuie să încetăm să ne plângem”

Francesco Totti și Ilary Blasi divorțează după 17 ani de căsătorie

Fostul mare fotbalist, Francesco Totti și celebra prezentatoare TV, Ilary Blasi se despart după 20 de ani de relație și 17 ani de mariaj. Cei doi au împreună trei copii. Anunțul a fost făcut de cei doi în urmă cu putină vreme.

Căsătoriți din 19 iunie 2005, cei doi au trei copii, Cristian, 16 ani, Chanel, 15 ani și Isabel, 6 ani. În urmă cu câteva luni au apărut zvonuri conform cărora fostul fotbalist ar avea o nouă relație, după ce a fost surprins in companie unei femei.

Ilary Blasi, primele declarații după ce anunțat că divorțează

După 17 ani de căsătorie, Francesco Totti, 45 de ani și Ilary Blasy, 41 de ani, au pus capăt căsniciei. Anunțul a fost prezentat de presa din Italia, iar la scurt timp a fost confirmat de prezentatoarea TV.

„După 20 de ani împreună și 3 copii superbi, căsnicia mea cu Francesco s-a terminat. Procesul de separare va rămâne privat și nu voi mai face alte declarații. Îi invit pe toți să evite speculațiile și, mai ales, să respecte confidențialitatea familiei mele”, a declarat Ilary Blasi, potrivit La Repubblica.

Francesco Totti: „Alegerea, deși dureroasă, nu poate fi evitată”

Francesco Totti, fostul fotbalist, a făcut și el declarații despre divorțul de mama copiilor săi. Acesta a mărturisit că despărțirea era inevitabilă, deși recunoaște că a încercat să își salveze căsnicia.

„Am încercat să depășesc criza căsniciei mele, dar astăzi înțeleg că alegerea despărțirii, deși dureroasă, nu poate fi evitată. Tot ce am spus și făcut în ultimele luni a fost spus și făcut pentru a ne proteja copiii, care vor fi întotdeauna prioritatea de top în viața mea. Voi continua să fiu aproape de Ilary în creșterea celor trei copii minunați ai noștri, respectându-mi mereu soția. Am încredere în respectul maxim pentru intimitatea noastră, în special pentru liniștea copiilor noștri”, a spus Francesco Totti.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton