Ce dietă a ținut Dana Săvuică, pentru a slăbi urgent: "Ajunsesem la măsura XL. Eram disperată"

 Oana Pantazi
.

Dieta cu care a slăbit Dana Săvuică. A fost fotomodel, a pozat în Playboy, dar, iată, a venit un moment în care Dana Săvuică a pierdut lupta cu kilogramele. Vedeta a reușit însă să slăbească, după ce a fost la un pas de a-și face lipoaspirație. Medicul a refuzat-o și a sfătuit-o să țină dietă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Probabil că nu puțini sunt cei care s-au întrebat care este dieta cu care a slăbit Dana Săvuică, deoarece vedeta în vârstă de 52 de ani arată perfect acum. Au fost însă momente când ajunsese la disperare după ce a fost nevoită să treacă la alte măsuri la haine. Iată cum a reușit să slăbească!

dana-savuica-10-819×1024-1dana-savuica-10-819×1024-1

Dana Săvuică: „Pentru mine a fost o dramă”

Când ai purtat cea mai mare parte a vieții M-L la haine, este dramatic să treci la XL. Cu asta s-a confruntat Dana Săvuică după ce a luat niște kilograme în plus. Disperarea a fost cu atât mai mare cu cât s-a îngrășat atât de mult în doar câteva luni de zile.

„Vedeți (n.r. – își arată abdomenul), uite, Dana vezi? O măsură! Ajunsesem la măsura XL. Eu care purtam M-L. Deci medium spre large și ajunsesem la XL. Eram disperată! Acum nu trebuie să fiți supărate pe mine, doamnelor, cele care aveți forme rubensiene și poate purtați XL sau XXL, pentru mine a fost așa, o dramă. Am trecut așa la o măsură în câteva luni de zile', a spus Dana Săvuică la Ego Life.

Citește și: Dana Săvuică, declarații despre primul pictorial în Playboy: „Andreea Esca e în manualele de istorie? Nu trebuia să intru și eu în istoria showbiz-ului românesc?'

Citește și: Cum își menține silueta Dana Săvuică, la 52 de ani:Puțin înseamnă că nu-mi încarc farfuria’

Citește și: Ce interdicție a primit Dana Săvuică după operația de hernie de disc:'Era să îmi paralizeze piciorul dacă nu…'

Citește și: Frații lui Florin Pastramă, reținuți de Poliție. Ar fi cumpărat mașini din Germania și le-ar fi vândut cu acte false

Invitată la emisiunea online moderată de Dana Săvuică, medicul estetician Dana Mircioiu a dezvăluit că înfometarea nu este niciodată o soluție pentru a slăbi.

Să mănânci anumite alimente care au calorii puține, dar care sunt foarte bogate în nutrienți, în așa fel încât organismul va rămâne echilibrat. Un organism dezechilibrat de nutrienți nu va mai putea da niciodată jos, adică atunci când ne înfometăm sau mâncăm o dată pe zi ne-am dezechilibrat. Și spunem: păi de ce? Organismul încearcă din orice să își ia nutrienți. Atunci depune foarte ușor caloriile. Așa mâncând alimente de mai multe ori pe zi, dar cu calorii puține, având absolut toți nutrienții, suntem total echilibrați. Noi ajutăm organismul să slăbească mai repede', a spus medicul.

Iată ce dietă a ținut Dana Săvuică pentru a scăpa de kilogramele excedentare!

Dieta cu care a slăbit Dana Săvuică

Este o dietă peste care am dat întâmplător. Un prieten de-al meu l-am văzut după două săptămâni și era jumate. Am spus: Dumnezeule, nu pot să cred, ce s-a întâmplat cu tine? Și mi-a spus: m-am întâlnit într-o benzinărie cu o cunoștință de a mea care stă în Suedia și mi-a zis cum am problema asta că nu pot să slăbesc, că noi avem o dietă minunată pe care o avem de 40 de ani. El a luat dieta și, după ce am văzut rezultatul, am început să studiez dieta. Mi-am comandat-o și eu și am văzut că rezultatele sunt incredibile.

Eu nu credeam în diete. Este făcută de doctorii care pregăteau pacienții pentru sleeve gastric pentru că aveau risc operator, aveau 100-120 de kilograme și aveau nevoie să slăbească rapid și sănătos, au creat această dietă pentru ei, în 1981. (…) Da, dezechilibrează, modifică secrețiile tuturor hormonilor, secrețiile de insulină și a altor parametri în care trebuie să stea organismul și atunci totul o ia la vale (n.r. – cum ne afectează stresul)', a explicat medicul, la Ego Life.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton